Samsung Ekrana Zorla Yazıyor Veya Kalemle Senkronizasyon Sorunu Oluyor!

13 Ağustos 2024 14:24
11 Ağustos 2024 22:38

Ekranın bazı bölümlerini yazmıyor veya senkronizasyon sıkıntısı var. Ekranın bazı bölümlerinde kalemle yazdığım şey senkronize olmuyor mesela daha üstüne yazıyor, ekranın bazı bölgelerinde de bu şekilde çizemediğim yerler var öncelikle kalemin ekranla olan senkronizasyon sorununun nedeni nedir? Bazı bölgeler normal bazıları bu şekilde. Yazdığım yazıların bazıları da yazdığım yerde değil üstüne doğru yazıyor nasıl çözülecek? Serviste bir sıkıntısı yok diyorlardı.

Önder
Önder

Benim Note 20 Ultra da aynı sorun var. Elle dokunurken ekran sorunsuz ama kalemle yazmak istediğimde ekranın bazı bölgeleri kalemi algılamıyor.

Merve
Merve

Benim tabletimde s9 fe Plus aynı sorunu yaşıyorum. Aldığım yere götürdüm çok ciddi değildir belki diyor ama kutusuyla getirin dedi ve ben başka şehirde üniversitedeyim kutu da yok yanımda ne yapacağım bilmiyorum

Aysun

Ya canlı desteğe bağlandım oraya götürmeden yazıyorum sorun çıkmıyor göstereceğim yok gibi duruyor kendi kendime yapıyorum yazarken böyle ekrandaki yazı kayıyor yukarı ekranın genelinde elim vs ile bazen temas sorunumu oluşuyor anlamadım bende servise daha evvel kalemi için gittiğimde bakalım tablette ne var diye kontrol ettiler bununla alakalı sorun bulmamışlardı cidden sorunu ne bende bilmiyorum

Samsung Galaxy Tab S11 S Pen Dokunma Hassasiyeti Arızası Ve Hızlı Garanti Değişimi Talebi

29 Ocak 13:31

Garanti Kapsamında S Pen Uç Aşınması Nedeniyle Değişim Talebi