Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Samsung  A9 Plus Yazılımsal Sorunlu Tablet

14 Mart 2024 13:43
13 Mart 2024 17:02

Video görünmüş olan Samsung Galaxy a9 Plus tableti 11.03.24 tarihinde, Mersin Sayapark AVM Media Markt'tan satın aldım. Üründe en başta bir sorun yok gibi görünür iken Youtube.com, pinterest gibi uygulamaları yükledikten sonra, yine videoda göründüğü gibi, uygulamaları kullanır iken ekranda saliselik renkli çizikler belirip kayboluyor. Neredeyse her uygulamaya giriş yaptığımda aynı sorun devam ediyor. Sıfırlayıp deneyeyim dedim. Cihazı sıfırladım. Soruna hiçbir çözümü olmadı. Yine bugün Mersin Sayapark Media Markt'a gittim. Ürünü iade etmek istediğimi söyledim. Paketi açık olduğu için servise gönderebileceklerini, iade edilemeyeceğini söylediler. Ekranda olan yazılımsal bir sorunu, üstelik herhangi bir uygulamaya girmeden ana ekranda görüntülenemeyen bir sorunu, cihazın kutusunu açmadan, kurulumunu yapmadan farkedebilmem imkansız haklı görürsünüzki sayın Samsung yetkilileri. Daha önce Samsung ürünlerinde sıfır olarak aldığımızda hiç böyle sorunlar yaşamadık. Ama bu tabletin sanırım yazılımsal sorunu vesairesi var. Hiçbir darbe almadığını, daha alalı 48 saat dahi olmadığını göz önünde bulundurarak, paketli kutulu sıfır aldığım cihazı servise gönderip içini açtırıp sanki 5 Yıldır kullanıyorum gibi tamir ettirmek istemediğimi hoş karşılayıp, ürünü yine aynı model ile değişim yapacağınızı düşünerek buraya yazmak istedim. Ben tabletten memnunum. Tek sıkıntım ekranda çizgiler beliriyor olması. Sizden Değişim talep ediyorum. Teşekkür ediyorum şimdiden

14 Mart 2024 13:54 (Şikayetten 10 dakika sonra)

15 Mart 2024 20:44

Hala arama ile geri dönüş yapılmadı. İade sürem 14 gün diye biliyorum. Süresi geçmeden geri dönüş yaparsanız iade edeceğim

Yeni Alınan Tablette Popüler Oyunlarda Sürekli Ekran Takılması Sorunu

18 Temmuz 2025 23:55

Galaxy TAB A9 Plus’a Android 16 Güncellemesi Neden Hâlâ Yok?

05 Aralık 2025 22:50