Berat sonuçtan hiç memnun değil

Samsung A15 Dokunmatik Sorunu Ve Servis Deneyimi

08 Mayıs 2024 13:06

Samsung A15 4/128 modelini sıfır olarak satın aldım. Cihazı aldıktan sonra ertesi gün dokunmatik ekran kendi kendine basmaya başladı. Cihazı iki kez sıfırlamamıza rağmen sorun devam etti. Ürünü garantiye gönderdim, ancak bana herhangi bir sorun olmadığını, yazılım güncellemesi yaparak geri göndereceklerini belirttiler. Ancak sorunun yazılımla ilgili olmadığını, ekranın kendisinde bir problem olduğunu düşünüyorum. Samsung markasının ürün arkasında durmadığını ve videolu kanıt sunmama rağmen ürünü değiştirmeyip sadece kargoya vereceklerini ifade ettiler. Bu deneyimden sonra Samsung marka bir ürün daha satın almayı düşünmüyorum.

22 Mayıs 2024 12:23

Samsung a15 sıfır cihaz almıştım aldıktan sonra dokunmatik kendi kendine basmaya başladı özellikle sağ taraf sonra garantiye gönderdik. Bir sorun yok denildi geri gönderildi 1 kez mağdur olduk sonra bir daha gönderdik. Kendi kendine bastığı videoları da kayıt altına aldık cihazın galerisine yükledik öyle gönderdik fakat yine bir sorun yok dediler yine mağdur ettiler. Sizi aradık dediler bozuk cihazı geri gönderdiler. Ne arama geldi ne bir şey hep yalan söylüyorlar. Samsung almayın aldırtmayın kesinlikle tavsiye etmiyorum mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Lanet olsun bir daha asla Samsung almam

Muammer sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 10:52
Samsung Telefon Bozuk Cihaz İlgisiz Servis Sattığı Ürünün Arkasında Durmayan Bir Firma
Selinay sonuçtan memnun değil

26 Ekim 2023 21:48
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Samsung A15 Açılıp Kapanma Sorunu

30 Mart 2024 09:52
Murat sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 14:42

Yeni Aldığım Samsung A15 Telefonda Bir Hafta Sonra Donma