Escobar sonuçtan hiç memnun değil

Samsonite Türkiye'de Yaşadığım Olumsuz Deneyim

29 Temmuz 2024 06:34

Samsonite Türkiye yalanları! American Tourister Mickey valiz aldık. Personel, garantili tekerlekler ömür boyu diyerek bizi yanılttı. Valizin üstü soyuldu, üç seyahatte dert etmedik ama tekerlek kırıldı. 25 gün sonra gelir dediler, geldi. Tekerlek stokta yokmuş, başınızın çaresine bakın diyorlar. A****, yani Desa Deri, Samsonite'ı kötü duruma düşürüyor. Genel merkeze de yazdım, sonuç sıfır. Dünyada mallarının arkasında değiller. Yurt dışından ucuza iki valizi kampanyalı alabilirdim ama Bursa Korupark elimin altında dedim, mağdur oldum. Hem %40 pahalı sat, üstüne yalan söyle, sonra müşteriyi mağdur et. Parasız yapın demedik ama geri dönüşümleri de kötü. Rimowa aldım, bunları da mahkemeye vereceğim.

28 Ağustos 2024 15:24 (Şikayetten 1 ay sonra)
28 Ağustos 2024 15:27

Korupark mağazasının kayıtlarında fatura kayıtlarınızda var yedek parça yı 4 senelik üründe bulundurmıyacaksanız herhalde 6 ayda bozulmasımı lazım Samsonite markasının Türkiye de Desa gurup olarak arkasında değildiniz malı satarken elemanlarınıza yalan söyletmeyin barı ona göre aldın insanlar

18 Aralık 2024 08:30

Türkiye'den çanta almayın Almanya'da şikayetimi anlattım güldüler ve firma hala çözüm yok

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Samsonite Ömür Boyu Garanti Verilen Valizin Tekerlek Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Problemi

31 Temmuz 2024 10:05
Abdulrahim sonuçtan hiç memnun değil

Abdulrahim
15 Haziran 2025 10:29
Samsonite 2.000 Dolarlık Valizde Sorun, Değişim Talebine İlgisiz Yanıt
Nezihe sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 21:10
Samsonite Ve Desa İle Hayal Kırıklığı
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Samsonite - American Tourister

27 Şubat 2024 09:52