Candost sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 11:49

21.05.2023'te İzmir İstinyepark AVM Adesa Mağazacılık/Samsonite mağazasından aldığım BIZ2GO çantayı aldıktan sonra sadece 1.5 ay kullandım. Ve çanta formunu kaybetti. Önce çantayı aldığım İstinyepark İzmir mağazasına gittim. Mağaza yetkilileri çantanın fotoğraflarını genel merkeze ilettiğini söyledi ve bu 2-3 hafta boyunca kullanmaya devam ettim. Gerekli kayıt işlemlerini açıldıktan 2-3 hafta sonra "genel merkezleri" tarafından kullanıcı hatası diye dönüş aldım. Bu sırada Antalya Havalimanı ve Ankara Havalimanı'nda ki Samsonite mağazalarına çantayı gösterip "evet bu bir ürün hatası ve çanta formunu kaybetmiş" dönüşlerini aldım. Bu sefer Çantayı İstinyePark Samsonite mağazasına incelemeye gönderilmesi için bıraktım.

Bu sırada işimden dolayı şehirler arası gezerken çantanın fotoğraflarını İstanbul Göztepe, İstinyePark, Emaar İzmir Optimum, Hilltown, Antalya Markantalya, Gaziantep Sankopark gibi mağazalara gösterdim. Hepsinden bu ürün hatasıdır, genel merkezi arayın ve konuyu biraz "sert ve ağır bir dille" aktarın, o zaman düzgün dönüş alırsınız. Cevapları aldım. 2-3 hafta sonra İStinyePark'a uğradım. Genel merkezlerinden tekrar kullanıcı hatası dönüşü aldıklarını söylediler. Bu sırada İstinyepark Samsonite mağaza çalışanları "evet bu çanta formunu kaybetmiş ve kullanıcı hatası değil, fakat genel merkez böyle dönüş yapıyor bizim elimizden bir şey gelmez" yanıtı aldım. Genel merkezde bu işe bakan sadece bir kişi var E*** Hanım. Konuyu kendisine anlattım fakat bunun garanti kapsamında olmadığını söyledi. Çantaya çok yükleme yaptığımı söyledi. Bu çanta toplam da 20.5 l kapasiteye sahip fakat ben sadece bilgisayar, adaptör ve defter taşıdığımı belirttim. Çantanın ve sattığı ürünün kapasitesini bile bilmeyen E*** Hanım düzgün bir müşteri temsilcisi değildir. Çözüm odaklı değildir.

İstinyePark mağaza müdürü hanımefendi ve çalışanları konuyla ilgili benimle tekrar ilgilendi. Hatta mağaza müdürü hanımefendi çantanın bir aparatını nereye takacağım konusunda beni bilgilendirdi, ve bu aparat çantaya takılı bir şekilde değil yan cebinin içinden çıktığını söylediğimde bu ürünün teşhir ürün olmasından endişelendi. Ben bu çantayı iade etmek istemiyorum, ben bu çantanın gerçek formunu koruduğu bir çanta ile değiştirmek ya da üstüne ek ödeme yaparak başka bir çanta satın almak istiyorum. Bu süreç içinde çantayı aldığımdan beri 5 ay geçti. Fakat ben sadece 2-2.5 ay kullandım. Ve şu an kullanmaya devam etmiyorum. Çünkü çanta "çocuk çantası" formuna sahip.

13 Ekim 2023 12:38

Süreç ile ilgili bir gelişme ve dönüş maalesef yok.

04 Haziran 2024 14:24 (Şikayetten 8 ay sonra)

Merhaba, Bildiriminiz bizlere ulaşmış olup en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır, Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

İrem sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 11:59
Ersen sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 02:03
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 21:32
Samsonite Çanta Garanti Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2025 14:25
samsonite-omuz-cantasinda-kisa-surede-deri-soyulmasi-ve-cozum-sunulmamasi-2.jpg
Füsun sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 12:27