İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Saloon Hafize Kaşımı Mahveden O Kuaför

Saloon Hafize Kaşımı Mahveden O Kuaför
27 Kasım 2023 11:55

Kaşlarımı aldırmak için gittiğim kuaför kaşımı ortadan ikiye ayırdı. Kaşlarımın alınmasını rica ettim kaşımı 13,14 yaşlarında bir kız çocuğuna aldırdılar ismi de z**. Kaşımı alırken bir anda ağdayı fazla yapıştırdı ve kaşımı ortadan ikiye ayırdı sahibiyle görüştüğümde çocuğun hatalı olduğunu onun yapabilecek bir şeyinin olmadığını söyledi. Ben daha da sinirlendiğimde microblading yaptırabileceğini ödemenin sadece yarısını verebileceğini maddi acıdan sıkıntıda olduğunu söyledi şikayet edeceğimi söyleyince tabi ki edebilirsin tatlım dedi. Benim kaşımı mahvettiler. Üstüne üstlük hatalı olmadıklarını söylediler. Avukatımla görüştüm tazminat davası açacağım en azından bir daha yapamazlar.

26 Kasım 2023 20:35

Mimar Sinan mh. 6 sk No3 Gebze bulunan salon hafize isimli gittiğim kuaförde kaşımı ikiye böldüler kaşımı 13-14 yaşlarında bir kıza aldırmak istediler kabul etmeme rağmen ısrarla aldırmak istediler ısrara dayalı kabul ettim sonrasında kaşıma ağdayı fazla sürdü kağıdı çektiğinde kaşım ortadan ikiye ayrılmıştı sinirlendiğimi gören çalışan yetkiliyle konuşturdu yetkili bana elinden bir şey gelemeyeceğini sorunun personelinde olduğunu onun bir şey yapamayacağını söyleyince çok sinirlendim bunu düzeltin dediğimde microblading yapma konusunda ikna ettiler kabul ettiğimde yarısını sen öde gibi bir tavırla bana geldiler hem kaşımı mahvettiler ne mağduriyetimi giderdiler ne de üsluplarını düzeltiler telefon görüşmesi sağladığımda şikayet edin bir şey geçmez elinize dediler avukatımla görüşüp tazminat davası açacağım.

Ek

Melis sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 10:04

23 Şubat 2025 17:00
Memnuniyetsiz Kaş Hizmeti Deneyimi

Metin Alptekin Beauty Center İnanılmaz Bir Vaka

29 Nisan 2024 13:59
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2025 21:34