Pınar sonuçtan çok memnun

Saloni Mobilyadan Garanti Desteği Alamıyorum

19 Nisan 2024 22:33
Pınar'ın Teşekkür Mesajı
“Saloni müşteri hizmetleri başta olmak üzere ilgisinden dolayı ve sıkıntımızı çözdüğü için meyzen hanıma teşekkür ederiz.”

Saloni Mobilya Antalya Manavgat Hakan Mobilya bayisinden bir buçuk yıl önce yatak odası takımı aldım. Elbise dolabımın LED'leri doğru düzgün yanmıyor; bir yanıyor, bir sönüyor, bir tarafı tamamen bozuldu. Garanti süresi devam eden ürünüm için firma, ne ekip ne de teknik servis göndermiyor, ayrıca ilgilenmiyor. Defalarca yazmama rağmen sürekli oyalandım. Saloni gibi bir firma nasıl olur da bu tür bayilikler verir ve kalitesini düşürür? Mobilyalarımızı severek almıştık, ancak şu anda büyük bir pişmanlık duyuyoruz. Gerekli mercilere şikayette bulunacağımı belirtmek isterim. Garanti süresi içinde mobilyalarımla ilgili karşımda bir muhatap bulamıyorum. Eğer yarın daha büyük bir sorun yaşarsam, hepsini çöpe mi atmak zorunda kalacağım? Sonuçta verdiğimiz paralar az değil.

21 Nisan 2024 17:38 (Şikayetten 1 gün sonra)
Pınar
Pınar
21 Mayıs 2024 17:24

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2025 15:00
Antalya Saloni Mobilya: Garanti Sürecinde Hayal Kırıklığı
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Saloni Yatak Odası Dolabı Kalitesizliği

16 Temmuz 2024 10:30