Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden'de Kullanıcı Adı Değişikliği Mağduriyeti!

Sahibinden'de Kullanıcı Adı Değişikliği Mağduriyeti!
20 Kasım 2024 04:48

Sahibinden.com yetkilileri, annemin sahibinden.com hesabında ilanı vardı. Kendisi hastalandığı için ilan için arayanlara benim bakmamı söyledi. Ben de insanlar bana bayan ismiyle hitap etmesin diye kullanıcı adıma kendi adımı yazdım ve hesabı bloke ettiniz. Hesaptaki ismi değiştirmeye sisteminiz izin veriyor ama değişince hesabı bloke ediyorsunuz. Gerçekten anlaşılır gibi değil. Kimlik doğrulaması yapın diyor, yapıyoruz. Hesapta benim ismim gözüktüğü için hesabı tekrar açamıyoruz. Resmen kullanıcıları mağdur ediyorsunuz. Müşteri hizmetlerini aradık, yeni hesap açın dedi. Yeni hesap açtık, bu sefer t. C. No girdik, t. C. No iki ayrı hesapta kullanılamaz uyarısı aldık, yine mağdur olduk. Annemle aram sizin yüzünüzden bozuldu. Madem kullanıcı adını değiştirmek hesabın bloke edilmesine sebep oluyor, o zaman sisteminiz neden buna izin veriyor? Lütfen şu hesabı açın, biz de kullanıcı adını düzeltelim. Mağduriyetimizi giderin lütfen.

07 Aralık 2024 23:22

Sayin Sahibinden.com yetkilileri Annemin sahibindencom'da ilanı vardı kendisi hasta olduğu için arayanlara ben baktım bana bayan ismiyle hitap edilmesini istemediğim için hesap adına kendi adımı yazdım sisteminiz buna müsaade etti bir müddet sonra hesabi bloke ettiniz kimlik fatura selfie vs vs istediniz tüm belgeleri gönderdik aldığımız uyarı şu kimlikteki ad hesaptaki ad ile eslesmıyor. Tabii ki eşleşmez kimlikteki adı değişmeye sisteminiz izin veriyor madem bloke koyacaktınız neden hesap adını değişmeye izin verdiniz. Ben hesaptaki adı değişmenin blokeye sebep olacağını bilsem zaten değişmezdim. Hesabımı açın ismi düzelteyim tekrar Annemin adini yazayım. Bizi aradınız bu hesap açılabilir dediniz açmadınız. Kendi hesabım olsa inanın bu kadar uğraşmam bu Annemin hesabı ve ben Annemin hesabının bloke olmasına sebep olduğum için Anneme karşı çok mahcubum hesabi açın ismi düzeltelim lütfen rica ediyorum. Bu kadar basit bir sebepten hesaba bloke koymak doğrumu sizce. Madem böyle bir uygulamanız var sisteminiz hesap adı değişmeye neden izin veriyor o zaman. Küçük bir pencere açılır hesap adı değişikliği hesabınızın bloke olmasına sebep olabilir diye uyarı metni çıkar kimsede hesap adini değişmez. Hiçbir uyarı yapmadan sadece bu sebepten hesabi bloke etmek gerçekten mağduriyete sebep oluyor ben bilsem zaten hesap adini degismezdim. Lütfen hesabi açın bizde ismi düzeltelim rica ediyorum.

20 Kasım 2024 08:38 (Şikayetten 3 saat sonra)

20 Kasım 2024 11:04

Merhaba, Kullanıcımıza konu ile ilgili detaylı bilgi verilerek kullanıcımızın memnuniyeti sağlanmıştır. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

22 Kasım 2024 13:30
sahibindende-kullanici-adi-degisikligi-magduriyeti-1.jpg

Mağduriyetimiz maalesef devam ediyor Yeni kimlik kartıyla doğrulama yapmak istediğimizde kimlik okunamıyor diye mesaj geliyordu bu kez kimlik okundu selfie video seçeneği çıktı sonrasında kimlik bilgilerini gireceğimiz sayfa acildi eksiksiz ve doğru olarak kimlik bilgilerini girdik bu seferde kimlikteki isminiz nüfus ve vatandaşlık isleriyle uyuşmuyor mesajı aldık ve yeni kimligede bloke koyuldu artık yeni kimliklede doğrulama yapamıyoruz bütün bilgilerimiz doğru olduğu halde mağduriyetimizi birkat daha artırdığınız için teşekkür ederiz. Bütün kimlik bilgilerimiz doğru olduğu halde yine hesabımızı açmıyorsunuz.

23 Kasım 2024 16:07

Sayin Sahibinden.com yetkilisi Kimlik Yeni Kimlik kimlik bilgileri geçersiz diyor yeni kimlikte kimlik bilgilerinin geçersiz olması imkansız. 2 aydır hesabi bloke ettiniz hangi belgeyi istediyseniz Kimlik Fatura selfie ne gerekiyorsa hepsini tarafınıza gönderdik ve hala hesabımızı açmıyorsunuz neden neden neden çok merak ediyorum ofisinize geleyim hangi evrakı istiyorsanız getireyim şu hesabi açın lütfen ya.

23 Kasım 2024 16:20

Sayin Sahibinden com yetkilisi telefon görüşmemizde sizin hesabiniz açılabilir durumda dediniz peki neden açmıyorsunuz. Kimlik bilgileri nasıl geçersiz oluyor anlamak mümkün değil vatandaşlık İşleri ile bilgileriniz tutmuyor diyorsunuz ikametgah gönderelim nasıl tutmuyor isterseniz elden evrakları getirip verelim neden bizi mağdur ediyorsunuz. Üste yazmışsınız müşterimizin memnuniyeti sağlanmıştır diye hesabi acmadinizki açılmayan hesaptan nasıl memnun olayım bizim bütün belgelerimiz eksiksiz ve tam kendiniz söylediniz bu hesap açılabilir durumda diye açın o zaman neden açmıyorsunuz.

18 Aralık 2024 23:28

Sayin Sahibinden.com yetkilisi az önce destek ekibinizle görüştüm destek ekibiniz bir şey bilmiyor maalesef bilmiyor benim kendi hesabım olsa bu kadar uğraşmam emin olun bu annemin hesabi ve annemin hesabi benim yüzümden bloklandı sebep hesap adına annemin adini silip kendi adimi yazmam. Müşteri hizmetlerini aradım diyor ki burda annenize ait bilgi gözükmüyor diyor Mustafa b. Olarak hesap adi gözüküyor diyor siz kendi kimliğinizle hesabi açacaksınız diyor ya güler misin ağlar mısın destek ekibi bile konuya hakim değil bilmiyor güzel kardeşlerim o hesabi ben anneciğime onun t. C. Kimlik no'suyla açtım t. C. No girmeden ilan verilemiyor zaten o hesapta annemin t. C. Kimlik no su var ben kendi kimliğimi okutsam bu sefer İki farklı t. C. Den yine hesap açılmayacak size annemin kimliğini gönderiyorum E-devletten ikametgahı PDF dosyası olarak gönderiyorum kimlik bilgisi geçersiz maili gönderiyorsunuz yahu ikametgahla kimliği yan yana koysan kimliğin geçerli olduğunu t. C. No'dan ve diğer bilgilerden anlarsınız zaten neden ayrıca telefondaki bayanın dediğini yapsam kendi kimliğimi okutsam bu seferde telefon no annemin üzerine kayıtlı olduğu için yine hesap bloklanacak cebinden onaylı olunmayacak neden istediğiniz evrakları tam olarak gönderdiğimiz halde hesabi açmıyorsunuz neden neden neden?

07 Ocak 2025 22:03

Bugün sahibinden.com'dan hesabiniz aktif hale getirilmiştir diye mesaj geldi 14:36'da hemen ardından daha hesaba bile giremeden 14:36'da Hesabiniz iptal edilmiştir diye mesaj geldi. Siz gerçekten insanlarla dalga geçiyorsunuz. Hesabi zaten 3 aydır kullanamiyorduk. Önce aktif hale getirdik deyip dakikasında hesabiniz iptal edilmiştir demek ne demek tek kelime ile Yazıklar olsun diyorum.

24 Eylül 2023 15:52
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
10 Nisan 2025 19:55
Sahibinden.com'da Erişim Engeli Ve Kimlik Doğrulama Sorunu
Cihad sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 19:16
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2023 10:25

04 Aralık 2023 12:13