Fuat sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 14:30

Sahibinden.com'da ilan kategorilerinden biri olan (Vasıta > Minivan & Panelvan > Fiat > Fiorino Combi > 1.3 Multijet 100. Yıl Özel Seri) kategorisinde bulunan araçların (15.11.24 itibariyle 209 araç) yaklaşık 60 tanesi bu pakete sahip olup, geri kalan araçların tamamı farklı paketlerdir. Bu konu ile alakalı 4-5 ay önce başladığım mücadelede, başta tek tek ilan şikayeti hiçbir sonuç değişmeyince sahibinden.com müşteri iletişim hattı sonrasında (Bana Özel > Diğer > Sorun / Öneri Bildirimi) kısmından defalarca farklı hesaplardan talepte bulundum fakat ne yaparsam yapayım talebim kaale alınmıyor. İlanları şikayet ediyorum, kaldırılmıyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum, buradan sadece bir tek ilan bazlı şikayet edebilirsiniz diyorlar. Tek tek bütün ilanları sayacağız o zaman diyorum, buradan bu şekilde işlem yapamıyoruz diyorlar ve siz tek tek ilan numaralarını not alın, istek ve şikayet kısmından yazın diyorlar. Dedikleri gibi yapmayı 1 aylık maaş vermeleri karşılığında kabul edeceğimi ve yapacağımı söylüyorum, cevap vermiyorlar. 3-5 tane doğru ilan ve 3-5 adet doğru olmayan ilan numarası yazıp, doğru kategoride olacak araçların nasıl göründüğünü söylüyorum ve kategorideki araçların kontrolünün yapılmasını talep ediyorum. Gel gör ki hiçbir talebimi yapmıyorlar. Bu şekilde yapılan sahibinden.com'un hizmetine göre anlaşılan şudur ki 2023 yılında üretilen tüm marka model araçlar 100. Yıl seri ve pakettir. Ve eğer bu talebim yerine getirilmiyorsa; 2023 yılı olan tüm marka ve model araçların 100. Yıl Özel Seri adlı kategori altında yayınlanması gerekiyor. Aşağıda resimler ile burada yine açıklayacağım. Sahibinden.com firması işine geldiği gibi hareket eden ve en kısa zamanda tekel özelliğini kaybetmesi gereken bir firmadır. Görsellere gerçekten 100. Yıl paket ile, farklı paket olup 100. Yıl pakete ilan verilmiş araçların bir kısmını ekledim. Sağ olsun sahibinden.com bunları hiçbir şekilde yüzlerce şikayete rağmen ayırt etmiyor...

15 Kasım 2024 15:32 (Şikayetten 1 saat sonra)

16 Kasım 2024 17:16

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Fuat
16 Kasım 2024 18:25

Çözüm merkezi tarafından arama ile iletişim kurdu sahibinden.com. İlettikleri açıklama; belirtilen araç paketi müşterinin beyanı ile kabul ediliyormuş. Kontrol merkezi araç paket ayrımı yapmıyor maalesef. Yetkili talebimi haklı buldu fakat bu talebe yönelik herhangi bir kesin çözüm önerisi veya çözüm olmadı. İlan şikayet ederek çözüme ulaşabileceğimi belirtti. Kısacası döndük en başa şikayet edeceğim ve herhangi bir aksiyon olmayacak ilanlar kaldırılmayacak. Şikayetim halen devam ediyor.

Selahattin
02 Ekim 2023 17:13
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

24 Mart 17:46
Muhammed sonuçtan çok memnun

Sahibinden Platformunda Şikayetlere Etkili Çözüm Bekliyorum

Muhammed
19 Ekim 14:42
"Telefondan arandım. Yetkili beyefendi şikayetlerin dikkate alındığını fakat asılsız ihbarlar ile karıştırılmaması için delili olmayan şikayetleri dikkate alamadıklarını ve yardım merkezinden delil sunarak şikayet edince ilgili ilanın daha ciddi inceleneceğini belirtti. Bu çözüm, yani, oraya tıkla oradan buna tıkla vs kullanıcı deneyimi olarak ilginç çünkü bunun kolay erişilebilir olması gerekir ama böyle şikayet etmemiz gerekiyorsa böyle de edebiliriz :d"

18 Kasım 2024 19:08

Sahibinden.com'da İlan Yayınlama Ve Onay Süreci Sorunları