Erhan sonuçtan çok memnun

Sahibinden.com Bireysel İ

14 Ağustos 2024 13:58

Sahibinden.com
Sitede eski bir araç ilanımı tekrar yayına almak üzere bana sunulan 499 TL ücretin ödemesini yaparak ilanı yayına aldım. Daha sonra ilanın adresini değiştirmek üzere müşteri hizmetlerini aradım çünkü araç 10 günlüğüne Hatay dan İstanbul a gitmişti. Adres değişikliği işlemi siteden yapılamıyor. Müşteri hizmetleri bana konuyla ilgili 48 saat içinde dönüş yapılacağını belirtti. Ben bu süreçte ilanda adres değişikliği yapmadan ilanı tekrar yayına aldım ancak sistem aynı gün herhangi bir bildirimde bulunmadan ilanımı pasif hale getirip 499 TL nin iadesini yaptı. Bunu fark edip ilanı tekrar yayına almaya çalıştım ve adres değişikliği yapmak istemediğimi belirterek müşteri hizmetlerini tekrar aradım. Ancak benim ilanımın artık yeni bir ilan sayıldığı için 1815 TL ücret ödeyerek ilan verebileceğim belirtildi. Araç aynı, ilan aynı, adres aynı ancak ödemem gereken tutar 499 TL yerine 1815 TL üstelik 499 TL'ye 90 gün olan ilan süresi 1815 TL'ye ödersem 30 güne düşürülüyor.

14 Ağustos 2024 14:06 (Şikayetten 8 dakika sonra)

16 Ağustos 2024 13:10

Merhaba, Kullanıcımıza detaylı bilgi verilerek kullanıcımızın memnuniyeti sağlanmıştır. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Meryem

?

Erhan

Sahibinden.com yetkilileri problemi çözüme kavuşturdular, teşekkürler

Alptekin sonuçtan memnun değil

Sahibinden.com'da İlan Adres Değişikliği Sorunu Ve İade Sürecinde Oyalama

Alptekin
27 Haziran 09:37
Sahibinden.com'da İlan Adres Değişikliği Sorunu Ve İade Sürecinde Oyalama
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com Adres Değişikliği Yapılamıyor

18 Nisan 2024 21:02