Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com Aynı Aracın Başka İlanda Kullanılması

30 Temmuz 2024 15:54

Sahibinden.com üzerinden araç ilanı inceledim, aracın sahibi olduğunu düşündüğüm kişi ile mesaj yoluyla irtibata geçtim, o da bir numara paylaşarak irtibata geçmemi söyledi. Onunla WhatsApp üzerinden iletişime geçtim, araba hakkında konuştuktan ve anlaştıktan sonra kapora göndermemi söyledi, parayı IBAN'a açıklama yazarak gönderdim. Sonra tekrar aradığımda ulaşamadım, telefonun kapalı olduğu için ulaşamadım. Akşam saatlerinde arabanın başka bir ilanda olduğunu gördüm, ilan sahibini aradım, arabanın fotoğraflarının kullanıldığını söyledim. Sahibinden.com araba ilanı onaylanırken araba plakası görünmesine rağmen yanıltıcıların verdiği aynı plaka aynı aracı ilanı görerek nasıl onaylamasına müsaade edebilir. Araçların ilanlarının süre bitimine verdikleri önemin yanıltıcıların işlemine onay vermeleri için de önemli olması gerektiğini düşünerek bu olaydan dolayı bu şirketin de ceza alması gerekiyor. Sahibinden.com firmasının ceza almasını ve yaşadığımız mağduriyetin başkalarının başına da gelmemesi için önem verilmesini talep ediyorum.

30 Temmuz 2024 18:09 (Şikayetten 2 saat sonra)

Çift İlan Mağduriyeti: Sahibinden.com'da Güven Sorunu!

10 Aralık 2024 11:43
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Kopya İlanla Araç Alımında Maddi Kayıp Yaşadım

Sümeyye
24 Mayıs 2025 14:43
Kopya İlanla Araç Alımında Maddi Kayıp Yaşadım
Kanlı sonuçtan hiç memnun değil

Satılık İlanı Sonrası Şüpheli İletişim Ve Kişisel Bilgi Güvenliği Endişesi

15 Temmuz 2025 13:04
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Satın Alma Sonrası Destek Eksikliği Ve İade Sorunu

05 Ağustos 2025 03:35