Merve sonuçtan çok memnun

07 Ağustos 2024 20:10
Merve'nin Teşekkür Mesajı
“İlginiz ve alakanızdan özellikle çok hızlı dönüş yapmanızdan dolayı teşekkür ederim.”

Gardrops üzerinden Globber bisiklet almak için M**** K**** isimli satıcı ile telefondan WhatsApp üzerinden iletişime geçtim. Gardrops fazla komisyon kestiği için sahibinden satış platformundan da satış yapabileceğini söyledi. İndirim yaptığı için kabul ettim, bana sahibinden satış platformundan ilanın linkini attı ama sahibinden de ismi M**** A**** olarak çıktı. İlanı açtım, sahibinden hızlısepet.org bağlantılı ilanı açtı. Ben de sahibinden platformunda ilan numarasını arattım, böyle bir ilan çıkmadı. İlan numarası çıkmadığını yazdığımda cevap atmadı. Yanıltıcı olduğunu düşünüyorum. Bilgilendirme amacıyla buraya yazdım. Ben böyle bir duruma düşmedim, başkaları da düşmesin.

07 Ağustos 2024 19:54
sahte-sahibinden-satis-platformu-1.jpg

Satış yapan kişi Gardrops üzerinden Mervekaçar5 kullanıcı adı ile görünüyor

07 Ağustos 2024 19:56

Gardrops üzerinden konuşmaların ekran görüntüsünü yüklüyorum

07 Ağustos 2024 21:04 (Şikayetten 53 dakika sonra)

09 Ağustos 2024 00:01

İkinci El Ürün Alımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Büşra
29 Kasım 2024 11:50

Sahibinden.com Üzerinden Gelen Şüpheli Alıcı Deneyimi

04 Eylül 2024 00:33

16 Ekim 2023 18:33
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2024 12:31

10 Mayıs 2024 16:43