Sahibinden.com Üzerinden Gelen Şüpheli Alıcı Deneyimi

04 Eylül 2024 00:33

Sahibinden.com adresinden satışa ürünü ilana koydum. Param güvende adı altında yükleyerek telefon numaramı da herkese görünür hale getirmiştim. Aynı gün akşamı WhatsApp üzerinden bir numara ürünü satın almak istediğini söyledi. Ben de iletişime geçip tamam dedim. Bana ürünü kargolayabilirseniz iyi olur. Ben ürünü şimdi satın alacağım, siz de oradan onay vereceksiniz, bu firmada böyle işliyor bu süreç dedi. Ben de ilk satışım olduğu için başta inanır gibi oldum. Ama sonradan bana dedi ki mail adresinizi verin. Oradan atmam gerekiyormuş. Onay deyince işkillendim, herhangi bir satış yapan kişinin hesabından ürün satın alacakmışım gibi girdim. Öyle bir onay falan istemediğini, sürecin böyle işlemediğini ve yanıltılmak üzere olduğumu fark edip satmıyorum, vazgeçtim dediğim anda engellendim. Numara da +90 505 852 **** budur. Bir kişiyi bile yanıltmaktan döndürsek kardır.

profile profile profile
04 Eylül 2024 09:18 (Şikayetten 8 saat sonra)

Elife
Elife
05 Eylül 2024 09:15

Sahibinden.com da hiçbir şey yapmıyor yani açıkçası kısaca kendin çöz demiş. Herkes bunu da bilsin. İyi ki ben para falan kaybetmedim ama kaybetsem de çok da umursanmıyor bu da bir cevap olsun.

29 Aralık 2024 15:05

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Müyesser
Müyesser

Aynısı az önce benim başıma geldi. WhatsApp'dan yazdı. Ürünü almak istiyorum. Sahibinden mail istiyor dedi, verdim. Link gelecek, onu onaylayın dedi. Bir durdum. Bir his sende bir gir alıyormuşsun gibi yap, nasıl adımlar geliyorsa izle bakalım dedim. Hiç böyle bir şey yok. Dedim satış yapmıyorum, sizin bu link işiniz bana garip geldi. Satışı iptal ediyorum deyince sen edemezsin ben ederim dedi et o zaman dedim. Yazıları anında sildi. Benimde engelledi.

Kanlı sonuçtan hiç memnun değil

Satılık İlanı Sonrası Şüpheli İletişim Ve Kişisel Bilgi Güvenliği Endişesi

15 Temmuz 2025 13:04

İkinci El Ürün Alımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Büşra
29 Kasım 2024 11:50
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 21:37
Sahibinden Kategorileri