Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Şevval
03 Ekim 2024 14:28

Sahibinden sitesinde Riva Yapı adlı şirketle ilgili yaşadığım sorunlar beni oldukça rahatsız etti. İlanda beğendiğim evi görmek istedim ve bizi ofislerine davet ettiler. Evin kullanım durumu boş olmasına rağmen, kiracılı olduğunu söyleyip beğendiğim evi göstermediler. Israrla bir haftadır evi görmek istiyorum fakat göstermeyip oyalıyorlar. Üstüne, sözde kendi sattıkları evi kötülüyorlar. 100 metrekare yazıyorsa 80 metrekaredir, fotoğraflarda büyük gözüküyor olabilir ama küçüktür gibi yorumlar yapıyorlar. Evi göstermemek için bu tür bahaneler üretiyorlar.

08 Ekim 2024 16:07

3 farklı firma aynı evi farklı açılardan çekip sahibinden.com a koyup müşteri çekmeye çalışıyorlar. Yalan ilanlar yapmak insanları kandırmak bu kadar kolay işte. Bu site de bunlara izin veriyor. Neye güveneceğiz hangisine? Akva mimarlık sonsuz Beykent ravel yapı

03 Ekim 2024 19:02 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sahibinden İzinsiz İlan Yayınlama

04 Mayıs 2024 19:07