02 Şubat 2024 14:33

sahibinden.com sitesinden kiralık ev ilanı gördük. Arada emlakçı yoktu direk sahibinden yayınlanmıştı. Daha sonra ev sahibini aradık. Telefonda yapılan görüşmeler sonucunda evi tutmaya karar verdik. Bir kira bedeli kadar depozito ve bir aylık kira istedi. Eşiyle birlikte şehir dışında yaşadıklarını yarın geleceklerini ve direk anahtarı teslim edeceklerini söyledi. Eve ait tapuyu ve ev adresini paylaştı. Sahibinden.com sitesine güvenerek IBAN hesabına parayı attık. Anlaşmaya varıldığına dair WhatsApp konuşmaları da mevcut.

Ertesi gün olduğunda ev sahibini kaç kez aradık ama ulaşamadık. Mesajları okuyup cevap yazmadı. Akşam bize verilen adrese ve ilandaki konuma bakarak eve bakmaya gittik. Gittiğimiz de verilen adreste boş daire olmadığını ve ilanda yayımlanan fotoğrafların o binaya ait olmadığı ortaya çıktı. Orada yaşayan biri bu şekilde daha önce de birinin geldiğini söyledi. Yine o kişilere bu adresi vermişler ve tapuyu atmışlar. Sahibinden.com sitesinden bu konuyla ilgilenmesini ve mağduriyetimizi gidermesini istiyorum.

Beyza
Beyza
02 Şubat 2024 14:50

Ödemenin dekontları görsellerde mevcut.

02 Şubat 2024 14:57 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Adile
Adile

Hiçbir şey yapılmıyor maalesef bizler şikayet ederek kalıyoruz dolandırıcılar aynen devam ediyorlar

Abdulbasit
29 Şubat 2024 07:18
Mustafa sonuçtan çok memnun

18 Nisan 2024 14:54
"O kişinin hesabının ilanının kaldırıldığını gördüm teşekkürler ederim"
Sahibinden Kiralık Ev Vaadiyle Yaşanan Tatsız Deneyim
Sahibinden Kiralık Ev Vaadiyle Yaşanan Tatsız Deneyim
Şeyma sonuçtan memnun

Sahibinden'de Tapu Ve Emlakçı Yanıltıcılığı!

16 Kasım 2024 21:59

Sahibinden Kategorileri