Sahibinden Yanıltıcı Bilgilerle Zaman Kaybı Yaşadım

27 Temmuz 2024 11:35

24.07.2024 de telefonla aradığım gayrimenkul firması, yoğun bir tempoda çalıştığım halde kendilerine vakit ayırdım ve sahibinden.com, Emlakjet gibi yaygın bilinen sitelere verdikleri ilanlar üzerindeki bir daire için görüşme gerçekleştirdim. Daire hakkında telefonda görüştüğümüzde tapu kadastro, sal yanı bir problem olmadığını, dairenin gerçek olduğunu, metrekare sayılarının doğru olduğunu, eşyalı ve eşyasız sorunsuz satın alabileceğimiz herhangi bir problemi olmayan bir daire olduğu aktarıldı.

Fakat işletmeye gittiğimizde, işletmedeki çalışan kişi kendine danışman diyen ama bu hayatta hiçbir yere gelemeyecek karakter, bu dairenin 5 katlı olduğunu, 4 katlı daire ve üzerine asansör yapılması gerektiğini, müteahhidin asansör yapmadığını, bunun bu şekilde denetlenmediğini ifade ediyor. Yani uzun lafın kısası, laf ebeliği yapıp insanları yanıltıyorlar.

Vakitlerini çalıyorlar ve bunun ne için yaptıklarını anlamıyorum. Özellikle sordum, dedim ki neden insanları yanıltıyorsunuz, neden bu işe kalkışıyorsunuz, bundan çıkarınız nedir, bu kadar ofis yaptırmışsınız buraya yazık değil mi diye sorduğumda cevap alamıyorum.

27 Temmuz 2024 14:04 (Şikayetten 2 saat sonra)

Ata
Ata
08 Ağustos 2024 10:20

Sitenize başvuru yapsak ne fark eder? Siz sahte ilanlara onay verdikçe bu süreç böyle devam edecek bence sahte ilanlara mahal veren bu ilanların yayınlanmasına onay veren çalışma arkadaşlarınızı tekrar değerlendirin

Özkan sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2023 14:52
Sahibinden Emlak Mağduriyeti Ve İskan Problemi
İsa sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Emlak Danışmanlığı Sürecinde Yaşanan Sorunlar

10 Aralık 2024 18:52