Yanlış Tedavi Sonrası Felç Kalan Annem İçin Adalet Arıyorum

07 Kasım 2024 14:59

İki ay önce annemi rahatsızlığı üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdık. Nöroloji yoğun bakıma aldılar, 1 hafta sonra servise çıkardılar. O süre zarfında annem kendi ihtiyaçlarını karşılayacak kadar güçlü ve dirençliydi; kendisi oturup kendi yemeğini yiyebiliyordu, her iki elini ve ayağını kullanıyordu. Annemin beynine attığı pıhtıdan dolayı kortizon tedavisine başladılar ve 1000 mg kortizondan dolayı sol tarafına felç vurduğunu düşünüyorum. Bir ay sonra annemi tamamen sol taraf felçli bir şekilde, tedavisi bitti diye taburcu ettiler. Gayet sağlıklı ve sıhhatli olarak girdiğimiz Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden annemi sol taraf felçli bir şekilde taburcu ettiler. Burada ihmal olduğunu ve tedavisinin yanlış uygulandığını düşündüğüm için felçli kaldığını düşünüyorum. Şimdi annemi biraz olsun fizik tedavi görerek elini kolunu oynatabilmesi için hastane hastane dolaşıp fizik tedavisi için mücadele veriyoruz. Buradan Sağlık Bakanlığı'na sesleniyorum ve ihmal olduğunu düşünüyorum. Lütfen bu konunun araştırılıp gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

17 Nisan 2024 21:57

17 Mayıs 2024 13:39