Sağlık Bakanlığı Budenofalk İlaç Kıtlığı

15 Nisan 2024 15:58

Crohn hastasıyım doktorum bu ilacımı değişti ancak ilaç piyasada yok. Budenofalk 3 mg ilaç bulunamıyor en kısa zamanda çözüm bulunmalı. Eczanelerde depolarda yok eşdeğer olan ilaçta yok. İnsanlar mağdur, sonuçta bu sağlık aylardır yok bu sorun giderilsin sürekli arıyoruz ilaç firması Sağlık Bakanlığı çözüm bulsun lütfen.

Yorumlar (10)

Merhabalar acaba nereden buldunuz

İhtiyacınız varsa bende mevcut. 30 kapsülü kullanıldı sadece

Merhabalar acaba nereden buldunuz

Gamze
Gamze

Merhabalar, bende bu ilacı arıyorum. Nereden temin edebilirim?

Zeynep

Merhaba, İlaç şu an yine bulunamıyor. Düzenli gittiğiniz tanış bir eczacıya danışıp tüm depoları sürekli kontrol ettirebilirsiniz. İlaç stoğa gelince bize haber eden bir eczacının olması bu süreçte mühim. Hepimize acil şifalar diliyorum.

Ezgi
Ezgi

İyi Günler zeynep hanim bende hastayım yeni tanı aldım hastanede yattım atak sebebiyle ilacı bulamıyoruz nereden tehmin edebiliriz

Maya

İlaç bende mevcut isteyen ulaşabilir, kedim için zar zor buldum ama ihtiyaç kalmadı şu an [email protected] mail atabilirsiniz

Zeynep

Merhaba, siz yazdıktan sonra eczacımızı aradık ancak ilaç yine bulunamıyor. Düzenli gittiğiniz tanış bir eczacınıza danışıp tüm depoları sürekli kontrol ettirebilirsiniz. İlaç stoğa gelince bize haber eden bir eczacının olması bu süreçte mühim. Hepimize acil şifalar dilerim.

Zeynel
Zeynel

Geçmiş olsun hocam bulabildiniz

Zeynep

Teşekkürler. Evet ilaç geldi.

Sağlık Bakanlığı Budenofalk Sıkıntısı Çözülsün

17 Nisan 2024 22:35