İnternet Üzerinden Bulunan Doktor Ve Sağlık Bakanlığı Onayı Olmayan İlaçlar Hakkında Şikayet

06 Şubat 2024 13:07

2 Şubat 2024 tarihinde eşimin şeker hastalığı için çare ararken internetten bulup gittiğimiz Dr. B******** O****'dan şikayetçiyiz. İnsanları tamamen korkutarak ve yalan beyanlarda bulunarak kendisinin düzenlediği 1,5 aylık 40.000 TL + KDV olan plana dahil etmeye zorluyor. Bize bir reçete veriyor. Sonrasında başka bir doktora danıştığımızda, bu ilaçları bu dozda kullanan herkesin şekeri bir anda o değerlere ineceğini, ancak bu dozda ilaç kullanımının pankreası aşırı zorlayıp zarar vereceğini belirtiyor. Üstelik sadece bu ilaçlarla da kalmıyor. Kendisi, eczanede satılmayan ve Sağlık Bakanlığı onayı olmayan kendi ürettiği ilaçları bize kargoyla göndereceğini söylüyor ve içeriği belli olmayan serumlar takıyor. Bu durum, ona güvenen ve çare arayan insanlara hem maddi hem de manevi olarak zarar veriyor. Biz durumu fark edip tedaviyi almadık, ancak muayene ücreti olarak ödediğimiz 7.000 TL ve eşimin bozulan psikolojisi maalesef zararımız oldu. Bu kişinin klinikte neler yaptığı, hangi ilaçları verdiği, insanlara ne tür serumlar taktığı ve kargoyla ne gönderdiği kesinlikle araştırılmalıdır.

15 Temmuz 2024 00:54

14 Ocak 2024 14:00