Asya sonuçtan hiç memnun değil

Safransisco Cafe Restoran Mekanın Saygısızlığı

Safransisco Cafe Restoran Mekanın Saygısızlığı
15 Haziran 2024 23:10

Yurt dışından seyahat için gelen yabancı misafirlerimi kahvaltı için götürdüm. Menüdeki kahvaltı resmine baktım ve fotoğrafta sıcak soğuk tüm kahvaltılıklar var ve 3 kisi için 950 TL yazıyor. Sonra peynir zeytin patates falan geldi bekliyoruz sıcaklarda gelecek diye, sordum yok bir şey gelmeyecek istersen onlar ekstra dendi ama resimde var ve bu fiyata dahil olmalı deyince istemiyorsanız başka yerde yiyin deyip kovdular.

Yorumlar (5)

İmam

Ben de sizi şikayet edeceğim rehber siniz ya

Asya

Geç kalmayın lütfen. Özellikle belirtin ben o restoranın yakınıyım diye. Bayan misafirlere ekstra tarifeye izin vermedi tercüman diye. Bakin bakalım. İnanın o misafirler sizin o nedeni bilmeden övdüğünüz yer hakkında çok yerde paylaşım yaptılar. Özür dileyecegeniz yerde hala büyütüyor ve kotulestiriyorsunuz. Neresi olursa olsun müşteriyi kovmak haffine değil mekanın

İmam

Bu hanım efendi gittiği her yeri eleştiriyor ama ne konuşmayı biliyor ne üslup biliyor Arapları getirip hesapları onlara ödetiyor bir de ben rehberim diyor ne bir belgesi var ne vergi veriyor bir de mekanın fiyatını eleştiriyor

Asya

Hanımefendinin edebi size uygun şeklinde cevap veriyor şimdi. Ben paramı helalden kazanırım kimsenin müşterilerimi haksız yere harcamasına asla izin vermem. Üslubu eksik insanlar muhatabımız değil. Ben uluslarasi çalışıyorum basit lakırdılara takılmam

İmam

Siz herhalde daha önce hiç kahvaltı yapmadınız mıhlama menem gibi şeyler menüde bulunmaz boş boş yoruma yapmak için yorum yapmayın peynir zeytin vardı ne demek safransisco Bahçe cafe restaurant kahvaltı menü kişi başı fiyatımız kişi başı 325 TL🤗 Menü içeriğimiz 3ÇEŞİT zeytin (Gemlik selesi, yeşil biberli, kırma) 4ÇEŞİT peynir (ezinepeyniri -kaşar peyniri-sut damlası ve cecil peyniri) 2 çeşit ev yapımı reçel süzme bal köy tereyağı kaymak uzum pekmezi ve tahin lutenitsa acuka çikolata söğüş tabağı (domates salatalık nane maydanoz roka yeşil k biber limon) yumurta (tercihe göre omlet olarak sunulabilir) sigara böreği pişi koy biberi kızartması patates kızartması Balon ekmek sosis sınırsız çay Resim deki her şey dahil

safransisco-cafe-restoran-mekanin-saygisizligi-1.jpg

26 Şubat 2025 20:49
Yanıltıcı Fiyatlandırma Ve Anlaşılmaz Hizmet
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Kahvaltı Fiyatı Ve İçerik Uyumsuzluğu Hayal Kırıklığı Yarattı

18 Mayıs 2025 15:11