Hamza sonuçtan hiç memnun değil

28 Nisan 2024 16:25

Ankara Metromall Saat & Saat mağazasından 08.04.2024 tarihinde satın almış olduğum Xonix marka çocuk kol saatini oğlum kullanalı henüz 3 hafta geçmişken saat camı üzerinde bulunan folyoyu kaldırdığımızda cam üzerinde yer yer matlıklar olduğunu gördük. Ürünün garantisinin devam ettiğini düşünerek saatin incelenmesi için ilgili mağazaya götürdüm. Mağazadaki görevli saate bakar bakmaz “Çocuk bunu çizmiş, buna bir şey yapamayız.” dedi. Garanti kapsamında onarım/değişiklik talep ettiğimde ise “Garanti camı ve kayışı kapsamaz. Biz bunu incelensin diye göndersek de bize kızarlar, kullanıcı hatası diye geri gönderirler. İsterseniz ücreti karşılığında yeni kasa talep edebiliriz.” cevabını aldım. Folyonun altında halihazırda birtakım çizikler olduğunu ve mağazanın teşhir ürünü sattığını düşünüyorum. Güvenilir olduğunu düşünüp yıllarca alışveriş yaptığım bu markanın bu yaklaşımı kabul edilir gibi değil. Bu konuda mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

29 Nisan 2024 11:15 (Şikayetten 18 saat sonra)
Hamza
Hamza
13 Mayıs 2024 11:34

Çok şey yazmak isterdim ama kısa keseceğim. Ayıplı teşhir malını müşteriye tabiri caizse yutturan bu markanın kapısının önünden dahi geçmem bundan sonra.

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamı Dışında Bırakılan Saat Kordonu Ve Yüksek Tamir Ücreti

03 Haziran 2025 10:47
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 15:34
Garanti Kapsamında Sorunlu Saat Ve Yetersiz Hizmet
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Saat & Saat Us Polo Saat Teknik Servis Çizikleri

03 Nisan 2024 17:31
Saat & Saat Us Polo Saat Teknik Servis Çizikleri
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Saat & Saat Mağaza Çalışanlarının Saygısız Tavırları Ve Kusurlu Ürün Teslimi!

03 Eylül 2025 20:01

11 Şubat 2024 19:23