Saat & Saat Renk Kararması Kullanıcı Hatası

16 Ekim 2023 20:55

30.12.2021 tarihinde Samsun Kozzy saat ve saat Piazza Avm mağazasından aldığım Michael Kors marka saatin iki sene garantisi bulunmaktadır. Saatin renk kararması yapmasından ve taş düşmesinden dolayı garanti kapsamında değişmesi için teknik servise ürünü gönderdim. Mağaza çalışanlarının tüm bu olan saat üzerindeki olumsuzlukların garanti kapsamına girdiğini ve değişim sağlanması gerektiğini söylediler. Teknik servise ürünü gönderdiğimde ürün için kordonda çizik bulunduğunu ve kullanıcı hatası olduğunu 7000 TL ücret karşılığında değişim yapılacağını söylediler. Kabul etmediğim için ürünü aynı şekilde hiçbir işlem yapmadan geri gönderdiler. Bunun üzerine mağaza müdürü bunun bir yanlışlık olduğunu saatimde kararma ve taş düşmesi olduğu için kesinlikle garanti kapsamına gireceğini ürünü tekrar teknik servise gönderip kendisi ilgileneceğini söyledi. Buna rağmen ürün tekrar hiçbir işlem yapılmadan tarafıma aynı şekilde gönderildi. Bugün saatimi almaya gittiğimde kendi saatime mağazadaki aynı modelle ürünümü kıyasladığım zaman ürünümün tamamen aynı modelden bağımsız bir renge dönüştüğünü gördüm. Ben bir tüketici olarak mağdur olduğum konu için destekte bulunmanızı başka kişilerin teknik servisten mağdur olup daha çok şikayet alınmaması adına gereğinin yapılmasını ve ürünümün birebir olarak aynı marka model ürünle değiştirilip mağdur yetimin giderilmesini istiyorum.

17 Ekim 2023 08:25 (Şikayetten 11 saat sonra)

Abdulrahim sonuçtan hiç memnun değil

Abdulrahim
26 Eylül 2023 14:06

08 Haziran 2023 12:33
Saat & Saat Garanti Kapsamı Dışında
Saat & Saat Garanti Kapsamı Dışında

16 Temmuz 2023 16:05

14 Kasım 2024 01:29
Garanti Kapsamında Renk Atması Sorunu Ve Yanlış Evrak Gönderimi
Saniye sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2024 17:59