Saat & Saat Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum

Kardelen
30 Mayıs 2023 10:01

Yanlış ürün sipariş ettim. Teslimat adresine gitmeden iptal etmeye çalışıyorum. Web sitesinden soru ulaştıramıyorum. Müşteri hizmetlerini arıyorum ama ulaşamıyorum. Çok pişman oldum. Buradan aldığıma hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Telesekreter yüzüme kapatıp duruyor. Daha önce çok kez farklı sitelerden online sipariş verip iade süreci başlattım. Hiç bu kadar zorlandığım olmamıştı. Bir an önce dönüş yapılmasını bekliyorum.

30 Mayıs 2023 10:34 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Konu hakkında bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla

Yorumlar (6)

Şeyma
Şeyma

Onlinedan aldığım saatin garanti belgesi gönderilmemiş ve hiçbir şekilde muhatap bulamıyorum. Müşteri temsilcisine bağlanma olayı yok. Bu durumu iade etmeden nasıl çözeceğim. Böyle saçmalık olur mu.

Lapsekili
Lapsekili

Geçen yıl 30 kasımda doğum günü hediyesi olarak babam bana hediye olarak Beymen'in uygulaması üzerinden Versace saat almıştı 9 bin küsur para verdi hediyenin parası söylenmez ama maalesef geçen hafta öğrendim daha 1 yıl olmadan kordonu soyulmaya başladı ondan sonra kayış tutucusu koptu ve bunun için garantiye yolladım bana sadece sundukları açıklama kullanıcı hatası ve bu saatin en az 1 yıl daha garanti kapsamı altında gönderdim garanti kapsamı altın olduğunu söyledim kordon değişikliği talep ettim bu taleplerimin arasında kayışı tutucuyu eklemelerini istedim ufak bir parçayı bile yapmayacak kadar seviyesi olmayan bir şirket saat ve saat den ürün sipariş etmeyin

Goncagül
Goncagül

Yaklaşık 15 20 gün önce Ankara Acity mağazasından aldığım saatin ayarını yaptıktan sonra yelkovanın bozuk olduğunu fark ettim mağazaya götürüp tamir yapılması için verdim Bugün mesaj geliyor kullanılan parçalar pil ve bakım ücreti 750 TL ve bu saatin 6 ay garantisi var pil değişimini karşıladıklarını söyledikleri halde ücret talep ediyorlar bu anlamsız ücret talebini düzeltmenizi rica ediyorum aksi takdirde ilgili kurumlara şikayette bulunacağım

Ayşenur
Ayşenur

Yaklaşık ürünüm kargoya verilecek mesajı gelmesinden dört gün geçti hala verilmedi. Müşteri hizmetlerini arıyorum asla kimseyle muhatap olamıyorum ürünüm hakkında hiçbir bilgim yoktur. Gerçekten ilk defa buradan alışveriş yaptım pişman oldum

Hazal
Hazal

Saat ve saatten 1 ay önce sipariş verdim ödemeyi kendi sitelerinden EFT ile yaptım siteye siparişime bakmak için girdiğimde iptal edilmişti ama hesabıma para geri gelmedi. Mail yoluyla ulaştım IBAN istendi bir hafta oldu hala gelen bir para yok. Müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum. Gerçekten çok kötü

Halide
Halide
Şikayeti Çözüldü

Sorununuz çözüldü mü benzer sorun bende de var

17 Mart 2025 13:54

Saat & Saat İade Ettiğim Ürünüm Kabul Edilmedi Ve Geri Gönderilmedi

23 Aralık 2023 13:44
Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
13 Haziran 2025 16:57
"İlginiz için teşekkür ederim."