Şahin sonuçtan hiç memnun değil

RS Oto Ekspertiz Tesla S 2017 1 Parça Lokal Diye Aldım. 5 Boya 2 Lokal 2 Söktak Çıktı

25 Temmuz 2024 23:02

10.05 tarihinde Nevşehir'den Tesla S 2017 model araç almaya gittim ve aracı ekspertiz yaptırdığımda sadece sağ ön kapıda lokal boya olduğu söylendi. Araç sahibiyle tekrar pazarlık edip aracı satın aldım. İstanbul'a geldim ve aracımı satmak istediğimde aracın birçok yerinde boya olduğunu öğrendim. İstanbul'da RS genel bayisine gidip tekrar ekspertiz yaptırdım ve ben bu aracın böyle olduğunu bilsem almazdım. 2.500.000 TL verip aldım ve 22.07 tarihinden beri geri dönüş yapmalarını bekliyorum. Değerli okurlara ve yetkililere sesleniyorum, 100-200 binlik araba değil bu, lütfen bir de olayı benim tarafımdan bakın.

26 Temmuz 2024 08:07 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Konuya ilişkin, inceleme işlemi derhal başlatılmış olup, RS Oto Ekspertiz Müşteri İlişkileri Sorumlusu en kısa süre içerisinde, sizin ile iletişime geçecektir. Saygılarımızla RS Oto Ekspertiz

Şahin
Şahin
30 Temmuz 2024 20:47

Kimse ilgilenmedi herkes lafta geri dönüş sağlayacağız deyip geri dönüş sağlanmıyor ve çözüm odaklı değil yardımcı olmanızı bekliyorum halen

14 Eylül 2025 11:22
ekspertiz-hatasi-nedeniyle-buyuk-maddi-kayip-yasadim-2.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2024 20:34

11 Ocak 2024 01:13