Royal Doğa Tur Devremülk İptali Ve Paramızın İadesi

20 Ocak 2024 15:31

Yalova Terma Garden reklamını Instagram üzerinden gördüm ve yanlışlıkla tıklamış oldum. Bir hafta sonra beni aradılar ve yeni kurulan bir otel olduklarını, tanıtım amaçlı ücretsiz yemek ikramı ve ücretsiz tatil vereceklerini söylediler. Hatta İstanbul'dan beni ve eşimi alıp otele götüreceklerini ve geri bırakacaklarını belirttiler. Biz de kabul ettik ancak otele vardığımızda önce boş bir salona alındık ve bir süre bekledikten sonra yemekhaneye götürülüp yemek yedik. Ardından büyük bir salonda masalara oturtulduk ve her masaya iki kişi gelerek tanıtım yapmaya başladı. Bize başka ülkelerde tatil yapabileceğimiz, yatırım amaçlı devremülk alabileceğimiz ve istediğimiz zaman kullanabileceğimiz gibi vaatlerde bulundular. Biz kabul etmediğimizi ve çıkmak istediğimizi söyledik ancak dinletemedik. Daha sonra ilgilenen kişilerden biri ayrılıp yerine iddiaya göre otelin müdürü geldi ve başka avantajlar sundu. Sürekli yüksek sesli müzik ve zil çalan kişiler, devremülk alanları alkışlıyordu. Uzun süre orada kaldık ve yorgun düştük. İlgilenen iki kişi bizi baskı altında tutmaya devam etti ve sonunda sözleşmeyi imzalamak zorunda kaldık. O anda bankadan 90 bin lira göndermek ve 30 bin liralık senet imzalamak zorunda kaldık. Eve geldiğimizde ne yaptığımızı anlamadan birbirimize ve evraklara bakıyorduk. Ertesi gün bir kişi arayarak bu durumun bir yanıltma olduğunu ve birçok insanın mağdur edildiğini öğrendik. Hemen oteli arayıp vazgeçmek istediğimizi söyledik ancak vazgeçme durumunda 30 bin lira kesileceğini ve kalan parayı 90 gün içinde geri ödeyeceklerini belirttiler. Hakkımızı aramak için devremülk konusunda uzman bir avukat tuttuk ve dava açtık. İlk duruşmada davayı kazanarak ödediğimiz tüm parayı geri aldık. Sözleşme ve senet iptal edildi. Kurtulmak isteyen herkesin dava açması gerektiğini düşünüyorum. Bu ülkede adalet var ve bu tür işlemler kolay olmamalı. İnsanlar parayı kolay kazanmıyor.

Yorumlar (15)

Hatice
Hatice

Merhaba sevinç hanım bilgi almak istiyorum dönüş yapar mısınız

Engin
Engin

Sevinç Hanım merhaba biz de babamın aldığı devremülk ile ilgili babam vefat ettiği için sorun yaşıyoruz detayları e mail adresinize attım avukat iletişim bilgilerini paylaşabilir misiniz.?

Sevinç

Merhabalar engin bey mailinizi cevapladım inşallah bir an önce sizlerde kurtulursunuz bu problemli durumdan

Fatih
Fatih

Merhaba Sevinç hanım süreçle ilgili bilgi almak istiyorum bizde mağduruz çok teşekkür ederim şimdiden

Sevinç

Merhaba Fatih bey çok geçmiş olsun [email protected] bu mail adresinden bana yazın devremülk sözleşmelerinden nasıl kurtulduğumu ve izlediğim yol ile ilgili bilgileri verebilirim size

Sena
Sena

Merhaba Sevinç hanım, mail ilettim tarafınıza. Süreçle alakalı bilgi verebilir misiniz?

Sevinç

İyi günler Sena hanım mailinizi cevapladım sizinde kurtulmanız dileğiyle

Hakkı
Hakkı

Geçmiş olsun. Avukat bilgilerini verir misiniz?

Sevinç

Merhaba hakkı bey [email protected] bu mail adresinden bana ulaşın size benim davam ile ilgili hangi işlemleri yaptığımdan bahsedebilirim izlediğim yol hakkında bilgi verebilirim.

Nazlı
Nazlı

Sevinç hanım size mail attım bana dönüş yapar mısınız

Sevinç

Merhaba nazlı hanım mailinizi cevapladım umarım sizde bir an önce bu durumdan kurtulursunuz

Arife
Arife

Merhaba sevinç hanım bu konuda bana da yardımcı olur musunuz, avukat tavsiyesine bulunabilirsiniz

Sevinç

Merhaba arife hanım [email protected] bu mail adresinden bana ulaşın size dava ile ilgili hangi işlemleri yaptığımdan bahsedebilirim izlediğim yol hakkında bilgi verebilirim

Selen
Selen

Nasıl bir yol izlediniz yardımcı olabilir misiniz

Sevinç

Merhaba selen hanım mailinizi cevapladım inşallah sizde kurtulacaksınız bu durumdan iyi akşamlar

20 Ocak 2024 14:56

Yalova Terma City Devremülk İptali Ve Para İadesi Hakkında Bilgi