Yalova Terma City Devremülk İptali Ve Para İadesi Hakkında Bilgi

20 Ocak 2024 14:36

Yalova Terma Garden reklamı Instagram üzerinden karşıma çıktı ve ben de yanlışlıkla tıkladım. Bir hafta sonra aradılar ve yeni kurulan bir otel olduklarını, tanıtım amaçlı ücretsiz yemek ikramı ve tatil sunacaklarını belirttiler. Hatta İstanbul'dan beni ve eşimi alıp otele götüreceklerini ve geri bırakacaklarını söylediler. Biz de kabul ettik. Ancak otele vardığımızda önce boş bir salona alındık ve bir süre bekletildikten sonra yemekhane gibi bir yerde yemek yedik. Ardından büyükçe bir salonda masalara oturtulduk ve her masaya iki kişi geldi, bize tanıtım yapmaya başladılar. Başka ülkelerde tatil yapma, yatırım amaçlı devremülk alma ve istediğimiz zaman kullanıp satabileceğimiz vaatlerinde bulundular. Kabullenmediğimizi ve ayrılmak istediğimizi söyledik, fakat dinleyemedik. Sonra ilgilenen iki kişiden biri ayrılıp yerine müdür olduğunu söyleyen başka birisi geldi. O da başka avantajlardan bahsetti. Sürekli yüksek sesli müzik çalıyor ve devremülk satın alanları alkışlayan kişiler vardı. Çok uzun süre boyunca orada kaldık. Yorulmuş ve baskı altında hissediyorduk. İlerleyen saatlerde, yaptıkları sözleşmeyi imzalamak zorunda kaldık ve o an 90 bin lira banka yoluyla göndermek zorunda kaldık. Ayrıca 30 bin liralık bir senet imzalattılar. Eve geldiğimizde ne yaptığımızı anlamamıştık. Ertesi gün, aracımla dönerken tanıştığım bir kişi aradı ve bunların birçok insanı aldatıp paralarını aldığını öğrendiğini, sosyal medyadan duyduğunu söyledi. Hemen oteli arayıp vazgeçmek istediğimizi belirttik, ancak vazgeçersek 30 bin lira kesileceğini ve kalan parayı 90 gün içinde geri ödeyeceklerini söylediler. Böyle bir işlem mi olur? Üç gün geçmiş ve bu kadar para kesmek nedir? Hakkımızı aramak için avukat aramaya başladık ve devremülk konusunda uzman bir avukat tuttuk. Davamızı açtık ve ilk mahkemede kazandık. Ödediğimiz tüm paraları geri aldık. Sözleşme ve senet iptal edildi. Kurtulmak isteyen herkesin de davasını açması gerektiğini düşünüyorum. Bu ülkede adalet var ve bu kadar kolay olmamalı. İnsanlar parayı kolay kazanmıyor.

20 Ocak 2024 22:55

Merhaba arkadaşlar bu yazımı okuduysanız sizde benimle aynı sıkıntıları çektiniz demektir, yine bu yazımı okuyorsanız şunu bilmenizi isterim ki bu sıkıntılar geçici hiç merak etmeyin bu durumu atlatmış biri olarak ben küçükte olsa elimden gelen desteği vermeye hazırım size yardımcı olmaya hazırım. [email protected] bu benim kullandığım mail adresi buradan bana ulaşabilirsiniz ben dava konusunda katettiğim yolu ve aşamalarını sizinle paylaşmaktan memnuniyet duyarım amacımız daha fazla kişiyi bu çukurdan kurtarmak. Kurtulan herkes bir diğerine yardımcı olursa daha fazla kişiye ulaşılmış olacaktır.

Murat
Murat

İhtar name hazırlatıp notere sunun iptali olacaktır orada çalıştım ben

Sevinç

Merhabalar murat bey evet ilk olarak bizde ihtar yolladık ama karşı taraf hiçbir işlem yapmadı cevap bile vermedi bize sonradan bizde ödediğimiz paraları geri alabilmek için tapudan kurtulabilmek için sözleşmeleri iptal ettirmek için davayı açmak zorunda kaldık keşke ihtarla sonuç alabilsek ama olmuyor maalesef. Bu konu hakkında bilgilerimizi birbirimizle paylaşmamız güzel oluyor insanları bilinçlendirmek adına bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. [email protected] benim durumumda olup almaları gereken yol ile ilgili yardıma ihtiyacı olanlar bu mail adresinden bana ulaşabilir ben nasıl kurtulduğum ile ilgili bilgileri verebilirim

Muhammed
Muhammed

Vermeseydin kardeşim ne baskısı bırakıp çıksaydın baktın olmuyor iki tane yapıştır MK bebelerine

Royal Doğa Tur Devremülk İptali Ve Paramızın İadesi

20 Ocak 2024 15:31