Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

Rota Climate Yalan Söylenen Garanti Süresi

11 Nisan 2023 10:04

Rota climate markanın Şırnak/Cizre mağazasından almış olduğum 2 adet klimanın ben ürünü alırken bana söylenen 3 yıl iç ünite 10 yıl dış ünite garantisi süresi olarak satılan cihazların servis çağırdığımda 2 yıl bunun garantisi diyerek başından atma saçmalığı ile karşılaştım. Size bunu söyleyen yere gidip konuşmamı söyleniyor aldığım dükkanın kapatmış olduğunu söylediğimde yapacak bir şey yok o zaman iş işten geçmiş deniyor beraber çalıştığınız yer yalan yanlış bilgi ile insanları yanıltıp mağdur ettiğinde bizim yapacak bir şeyimiz yok deyip sıyrılamazsınız ben yalan yanlış bilgi ile mağdur ediliyorsam benim mağduriyetimi karşılayacaksınız. İşe alıp konuşturduğunuz konuşmayı bilmeyen müşteri hizmetleri personelinize de konuşmayı insanlara yardımcı olmayı öğretin 2 yılmış size yanlış şölenmiş başka bir şey söyleyecek misiniz deyip kestirip atamaz.

07 Haziran 2023 00:12

Şikayetimin üzerinden 1 ay geçmesine rağmen hala daha şikayetimi çözmeyen rezil firma arayıp şikayetinizi geri çek demeyi biliyor ama şikayeti çözmeyi bilmiyor klima motorunda arıza olduğunu belirtmeme rağmen çözüm bulmuyorsanız bende yazmaya devam edeceğim

30 Ekim 2023 09:14 (Şikayetten 6 ay sonra)
05 Kasım 2023 08:38

Şikayeti silmem için aradığınız kadar cihaz için aramadınız markanızı asla kullanmayacağım kullandırtmayacağım!

06 Kasım 2023 17:30

2020 yılında aldığım, 2022 yılında arızalanan klimanız için aramadığınız kadar iş işten geçtikten sonra şikayeti kaldırmam için beni aramaktan vazgeçin artık. Garanti süresi dolduktan sonra yardımcı olalım diye söyleyen müşteri temsilcileriniz tarafından aranmak istemiyorum.

Bünyamin

Geri dönüş yapıp bir numara veriyorsunuz servis diye arıyorum adamlar telefonu açmıyor size mesajla ulaşmays çalışıyorum sizde cevap vermiyorsunuz müthiş iletişim mükemmel firma

Bünyamin

Semra sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2025 23:27
Rota Climate İnverter Klimalarda Isıtma Çalışmaması Ve Servis Cevapsızlığı
Mehmetcan sonuçtan hiç memnun değil

Rota Climate Klimam Bir Buçuk Yıldır Arızalı, Servis Çözüm Sunmuyor

Mehmetcan