08 Mart 2023 16:18

07.03.2023'de Versace eros parfüm aldım. Normalde 100 ml'i 2500 TL ile 2800 TL bandında olan parfümün 200 ml'ini 1600 TL'ye aldım. Biraz şüphe etmiştim sürekli kullandığım parfümdü çünkü. Parfümü kullandığımda kalıcılığı olmadığını fark ettim. Ürün normalde sıktığımda yayılması gerekiyor fakat bu aldığım ürün bir adım yakınımdakine bile ulaşmıyor. Barkod numarasını kontrol ettiğimde de sonuç çıkmıyor Ürün iadesi talep ediyorum.

23 Mart 2023 11:07

Merhaba, ürünümü tarafınıza yolladım bana gelen bildiri mektubu aynen bu şekilde ilk defa kullandığım parfüm değil bir çok kullanıcı buraya bu parfüm için şikayet oluşturmuş siz hala neyi savunuyorsunuz tüketici haklarından haberiniz yok mu? Ben parfümü sizden aldım ücretini size ödedim ithalatçı firma beni ilgilendirmiyor siz markanızı bu şekilde mi yönetiyorsunuz öyleyse vay halinize! Bu yorumu okuyan arkadaşlar size tavsiyem bir umut deneyeyim diye sakın ama sakın gidip almayın benzinlikte satılan kalem parfümler daha kalıcıdır eminim paranızı çöpe atmayın bu marka ne sattığı ürünün ne de kendi adının arkasında bu şikayetten sonra ürün iadesi olmazsa süreci yargıya taşıyacağım ve sizlere buradan sonucu paylaşacağım.

Ek
08 Mart 2023 16:48 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Merhaba Murat Bey, İsmim Kübra şikayetinizi çözüm sürecinde size yardımcı olacağım. Öncelikle yaşadığınız sorunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Gerekli kontrolü sağlayıp, iletişim bilgileriniz üzerinden size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

08 Mart 2023 16:56

Merhaba Murat Bey, 08.03.2023 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi tamamlayıp, çözüme ulaştırdığımızı ümit ediyoruz. Saygılarımızla.

Murat
Murat
23 Mart 2023 11:04

Metin

Merhaba ben de 200ml eros aldım ve kokusu yarım saat içinde kayboluyor, teste göndereceğim ama okuduklarıma göre hiç umudum yok siz bir sonuca ulaşabildiniz mi?

Metin

Sonuç aldınız mı durum nedir?

Rossmann'dan Aldığım Saç Şekillendirici Beklentilerimi Karşılamadı

08 Kasım 2025 10:16
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Rossmann Gebze Şubesinde Akıtan Parfümün İadesi Reddi Ve Uzun İnceleme Süreci

Gülşah