Zühal sonuçtan memnun değil

Rossmann Eksik Ürün Gönderdi, Müşteri Hizmetleri Çözüm Geliştirmiyor!

14 Ağustos 2024 15:23

19 Ağustos 2024 09:34

Tabi ki beklentim var, ürünlerimin eksiklerinin tamamlanması. Bana gönderilen ürünler görüldüğü gibi bu minnacık kutuya sığmış bulunuyor. 4 adet fasellee, 1 adet saç spreyi, üç cımbız bir epilasyon aparatı cilt bakım ampulü iki oje. Müşteri hizmetleri benimle iletişim kurdu liste aldı fakat eksik ürünlerim gönderilmedi ses seda yok. Kargo firmasına gönderdikleri kargonun kayıtlı ağırlığı ile siparişlerimi hazırlayıp olması gereken ağırlığı karşılaştırsalar ürünleri göndermediklerini fark ederler. Terbiyesizler özetle dolandırdılar hala da insanları dolandırmaya devam ediyorlar utanmadan kampanya yapıyorlar

Ek
13 Ağustos 2024 16:25

Şikayetimi sizin sürekli müşteri hizmetlerini arıyorum artık aradığımda telefonumu dahi açmıyorlar ve çözüm geliştirmiyorlar

14 Ağustos 2024 16:41 (Şikayetten 1 saat sonra)
16 Ağustos 2024 17:25

Müşteri temsilcisi elimdeki ürünlerin listesini aldı alışveriş listem ile karşılaştırarak eksikleri tespit etti. Dönüş yapacağını söyledi henüz dönüş yapmadı. Ben de süreç fazlasıyla uzadığı için CİMER ve ticaret Bakanlığına şikayette bulundum. Gibi bir firma bundan sonrası da müşterilerini dolandırmaya kalkmaz umarım

22 Ağustos 2024 19:15

Merhaba Zühal Hanım,   22.08.2024 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi tamamlayıp, çözüme ulaştırdığımızı ümit ediyoruz.   Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi her zaman bizlerle paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz.   Saygılarımızla.

İsana Prof Saç Spreyinde Aşırı Kötü Koku Ve Bozuk Ürün

Aleyna
14 Nisan 22:45
İsana Prof Saç Spreyinde Aşırı Kötü Koku Ve Bozuk Ürün
isana-prof-sac-spreyinde-asiri-kotu-koku-ve-bozuk-urun-3.jpg

Rossmann Isana Kids Saç Spreyi Kullanımında Şiddetli Öksürük Ve Güvenlik Endişesi

Raziye
08 Nisan 23:00
rossmann-isana-kids-sac-spreyi-kullaniminda-siddetli-oksuruk-ve-guvenlik-endisesi-1.jpg

Rossmann Saç Spreyi Saç Dökülmesine Neden Oldu

Süleyman