Samet sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Kazanç Peşindeki Merdivenaltı Rent A Car Firması

Haksız Kazanç Peşindeki Merdivenaltı Rent A Car Firması
18 Aralık 2024 03:59

Araç kazası yaptığınızda ikame araba vermesi için bu firmaya yönlendiriyor sigorta şirketleri. Lakin bu merdivenaltı Rent A Car firması, arabayı teslim alırken sizin yapıp yapmadığınızın belli bile olmadığı ufacık bir çizikten dahi 60.000₺ isteyebilecek kadar etik değerlere saygı duymayan, yasa dışı işler peşinde olan bir firma. Savcımızın araştırması sonucunda bu durumdan mağdur olan onlarca, belki bilmediğimiz yüzlerce, binlerce kişi mevcutmuş. Hatta konu sosyal platformlara ve haber sitelerine yansımış. Bizler ise küresel televizyon kanalı haber bültenlerine taşıtacağız konuyu, şu an çalışmalar yapılıyor. Şu an için bu haksız kazanç durumundan, ufacık çiziklere devasa rakamlar talep edilen 9 kişiye ulaştık. Eğer daha fazla mağdur var ise alta yorum olarak yazılsın, iletişim sağlansın ki bu gözünü para bürümüş merdivenaltı firmaya savcılık 'zincir suçlar / müteselsil suçlar' kategorisinde hayatı boyunca unutamayacağı dersi versin. Ne demek oluyormuş bu dar zamanda insanların cebindeki paraya göz dikmek, kolay yoldan para kazanmak görecekler. Bedelini çok ama çok ağır ödeyecekler.

profile profile profile

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem

Rol Rent A Car Da Yaşanan Problemler
Rol Rent A Car Da Yaşanan Problemler

15 Kasım 2024 11:53
Araç Kiralama Sonrası Beklenmedik Ek Ücret Talebi
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2023 15:23