Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Roborock S7 E4 Ve E8 Hatası

12 Ocak 2023 13:42

Roborock S7 yükseklik sensörü hatası ve çalışmaya başlamadan ileri gitmeyip başlarken daha şarj ünitesi üzerinde kendi etrafında dönmeye başlaması ve bu sayede çevresindeki eşyaları alın uyarısı yapması error 4 ve 8 ben S7 Roborock tan çok memnundum sanırım yazılım güncellemesi cihazı bozdu. Cihaz pırıl pırıl sürekli bakımlıdır. Son güncelleme sonrası sürekli hata veriyor. Bende 5 yıllık mi robot ve 3 yıllık S5 robot var onlarda sorun yok. Ben 2. Ci katta önce mi robot ile kuru ön temizlik yapıyorum bitince S7 ile sulu temizlik yapıyordum. S5 alt katta çalışıyor süper. S7 yi az çalıştırıyordum nazar değdi. Ben elektronik mühendisiyim bu kesinlikle yazılım hatası. Önden şarj ünitesinden ileriye çıkıp orada dönüyordu şimdi olduğu yerde dönünce engel hatası veriyor. Lütfen düzeltin cihazda fiziksel arıza kesin yok cihazı bu yüzden kullanamıyorum. Allah'tan ön temizliği eski Mi robot ile yapmıştım. Mi firmasına teessüf ediyorum cihazı ( S7 ) herkese övdüm sonuç kötü oldu.

15 Ocak 2023 13:57

Cihaz doğru çalışmıyor önceden öne çıkıp orada 360 derece dönüyordu şimdi olduğu yerde dönüyor ve şarj ünitesini de döndürüp duruyor komedi güzel çalışan cihazı yazılım güncellemesi ile bozdular komedi ne yapacaksın ben bunu şimdi

21 Şubat 2023 13:51

Ne cihazı aldığım Amazon ne de Üretici firma ciddi bir firma ikisini de onlarca kez aradım cihazım hala arızalı gerçekten Xiaomi ürünü olmasına rağmen onlarda bizden almadınız bakmıyoruz dediler. Ne yapacağımı şaşırdım. Hayatımda bu kadar gayriciddi firmalar görmedim. Roborock S7 cihazım evde yepyeni durumda ve arızalı mağdurum.! Kimin aklına gelir Üretici firma cihaza bakmıyor diye. Gerçek Bakmıyor. Cihaz 15000TL ve atıl durumda garantili. Bu firmaları kim cezalandıracak.

Silay

Ben de de Hata4 sorunuzla karşı karşıyayız, sanirjm dediğiniz gibi güncelleme yüzünden oldu. Nasıl düzeleceğini bu durumu?

Bülent

Ben cihazı amazondan alınca haftada bir olarak 3 ay kullandım çok memnundum fakat o zamandan beri kullanamıyorum şarjından çıkarken etrafına çarpıp arıza veriyor cihaz pırıl pırıl şarjda duruyor garanti içinde iken Amazon'a şikayet ettim defalarca sonuç alamadım. Cihaz atıl durumda bodrumdaki Mi servisi ilgilenmedi. Çok canım sıkkın.! Cihazın sahibi yok.

Süpürge Cihazında Kısa Sürede Kullanım Sorunu ve Garanti Hizmeti Şikayeti

11 Eylül 19:13