Özgür sonuçtan hiç memnun değil

İletişim Sorunu Ve Ürün İadesi Talebi

29 Kasım 2024 16:16

Robo Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi'nin https://roboturkiye.com/ adresinden 19.11.2024 fatura tarihli Robo Şarjlı ve Yüksek Basınçlı Oto Yıkama ve Sulama Tabancası satın aldım. Ürün bozuk geldi. İletişim kurmaya çalıştım ama hiçbir şekilde iletişim kuramadım. Mailime cevap verilmedi. Telefonum engellendi. Bu şirket hakkında da Şikayetvar sitesinde çok sayıda şikayet gördüm. Anladığım kadarıyla sorunlu bir site. Ürünü kargo aracılığı ile iade ettim. Ama benimle hiçbir şekilde iletişime geçilmedi. Siteniz aracılığı ile mağduriyetimin giderilmesini ve paramın iade edilmesini istiyorum.
Mağduriyetim giderilmediği takdirde Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağımı buradan bildiriyorum.

profile profile profile
02 Aralık 2024 12:09 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. şikayetiniz bize ulaşmış olup kısa süre içinde iletişime geçeceğiz. Robo Türkiye müşteri hizmetleri

03 Aralık 2024 16:04

Robo Türkiye firması sözünü tutmayan, müşterilerini mağdur eden ve bundan zevk alan bir firma. Kesinlikle aramadılar. Şikayet.com sitesinde 900 e yakın şikayet var. Dürüst olsalar zaten bu sorunlar olmaz. İnsanlara bozuk ürün göndermezler. Yarın akşama kadar para iadesi yatmazsa Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağım.

06 Aralık 2024 16:15

Bugün itibariyle Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundum. İşleme alındı. Bu firma bundan sonra yargıyla uğraşsın.

Hüseyin
12 Aralık 2024 10:38

İsoco
27 Haziran 2024 09:02
Rafet sonuçtan hiç memnun değil

Robo Oto Yıkama Tabancası Servis Sürecinde Yaşanan İletişim Sorunları

Rafet
05 Kasım 2024 11:46
Reşat sonuçtan hiç memnun değil

Reşat
31 Temmuz 2024 15:46