Cenkhan sonuçtan çok memnun

RKS Freccia 150 Motorunda Montaj Ve Servis Sorunları

28 Kasım 2024 14:26

RKS Freccia 150 motorunu bu yıl haziran ayında aldım. Tescilini yaptıktan sonra direksiyonun sola yamuk olduğunu fark ettim. Servise götürdüm, montaj hatası olabilir dendi. Sonrasında şasesine baktırdım ve şasenin 3 santim yamuk, ekran, amortisör gibi birçok parçanın yamuk montaj edildiğini tespit ettik. Sonrasında fabrika, motoru 30 Ağustos 2024 tarihinde servise teslim etmemi söyledi. Bugün yani 28 Kasım 2024 tarihinde teslim ettiler. Bayi ve servis motoru teslim almış. Motora hiçbir şey yapılmadan motor aynı şekilde geri gelmiş, hatta koltuk yırtılmış, bazı parçalarını vurmuşlar ve sprey boya ile boyayıp göndermişler. Ben de artık hukuk yoluna başvuracağım. Yazıklar olsun, 125 bin lira para verdim.

12 Şubat 2025 15:02

RKS 6 aydan beri motorum sizde yaptık diye motoru göndermiş siniz motorun şasesi hala yamuk. Neden kontrol etmeden motoru gönderiyorsunuz. Aptalmı bu insanlar 125binlira para verdim bedava mi aldım sizden. 1220 km de giden motor 1457km de geri geldi. Teslim almadım yapılmamış motoru.

20 Ocak 2025 22:44

Fabrikadan aradılar motor test aşamasında en kısa sürede göndereceğiz dediler ama hiçbir haber yok

24 Ocak 2025 13:18

Şikayetvar birimlerine çok teşekkür ederim

Hamdi
Hamdi

Sorun nasıl çözüldü merak ettim? Desteklediğiniz Şikayet Çözüldü diye bildirim geldi mail'ime.

Cenkhan

Sorun hala çözülmedi. Hala beklemedeyim. Hukuk yoluna başvurdum cevabı bekliyorum.

Garanti Kapsamındaki Motosikletim Aylarca Teslim Edilmedi

27 Eylül 2025 00:38