Renault Megane 4 Yakıt Sorunu

Yunus
12 Haziran 2023 14:15

2016 model Megane 4 1.5 dCi otomatik aracım var. Araç bir depo yakıtla 300 km yol gidiyor. Araçta mekanik hiçbir sorun olmadığını söylediler, ancak servis arıza devam ediyor. Motor beynine enjeksiyon ve şanzıman beynine yazılım güncellemesi yapıldı, ancak arıza hala devam ediyor. Gösterge ortalama 100 km'de 22 litre gösteriyor.

profile profile profile
12 Haziran 2023 14:22 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Yorumlar (14)

Halil

Buldunuz mu acaba bu sorunun nedenini aynı sıkıntı bende de var

Fatih
Fatih

Aynı sorun bende de var. Enjektörleri söktürüp kontrol ettirdim. Orijinal yazılımlarını yüklettim fakat mekanik hiçbir sıkıntı yok. Fakat aşırı yakıt tüketimi var. 100 km de ortalama 12 litre yakıt tüketimi var. Götürmediğim usta kalmadı. Bir sorun göremiyorlar bilgisayara bağladıklarında dahi her şey normal çıkıyor. Ortalama yakıt tüketim göstergesi anlık tüketim miş gibi gaza her bastığımda artıyor sabit kalmıyor bir süre sonra ---- boş kalıyor sonra yine aynı. İllallah ettim. Sorunu çözen varsa bildirsin.

Buğra
Buğra

Yakıt problemini çözebildiniz mi

İsmet
İsmet

Bu sorunu çözen oldu mu Sorun nedir?

Sadullah
Sadullah

Aynı sorun bende de var hiç mi çözüm bulan olmadı 1 depo ile 400 km gitmiyor şaka gibi

Halil

Aynı sorunu şu an yaşıyorum takıntılı insanım üstüne düşüyorum 10 tamirci gezdim her şeyi yaptım senteye bakacağım bir de bir depoya 350 km gidiyor şaka gibi çözüm bulan varsa da paylaşabilir mi

Yalçın
Yalçın

Bende aynı sorun 10,5 litre yakıyor şehir içi sorunu çözen var mı

İrfan
İrfan

Yunus bey merhaba yakıt sorununu hallettinizmi aynı sorun benim aracımdada var 100 km 17 litre

Ultra
Ultra

Merhaba aynı sorun bende de var 100 km de 17 litre yakıyor 1.5 dCi Megane 20 model araç, bunun sebebini bilen var mı acaba

Onur
Onur

Usta öğrene bildin mi aynin sorun bende de var

Merhaba yunus bey; aynı sorunde benim araçta var siz çözüm bulduysanız bize de yardımcı olur musunuz

Renault Megane 4 1,6 2017 Araç Km Yi Az Gösteriyor 100 Km Yi 50 Gibi

Mahmut
23 Eylül 2024 11:44
Renault Megane 4 1,6 2017 Araç Km Yi Az Gösteriyor 100 Km Yi 50 Gibi

Renault Tekleme Sorunu Ve Garanti Kapsamındaki Servis Hizmetleri

Bahadır
07 Şubat 2024 18:16
Renault Tekleme Sorunu Ve Garanti Kapsamındaki Servis Hizmetleri
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane 4 Enjeksiyon Kontrol Ettirin Uyarısı

Hamza