Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 1.3 EDC Vites Kutusu

12 Şubat 2024 19:25

2020 Renault Clio 1.3 Tce EDC 130 Bg daha 4 yılı yaklaşık 50.000 kilometre dolmadan önce vites kutusunu kontrol ettiriniz uyarısı verdi. Garantisi bittiği için özel serviste bakımlarını aksatmadan yaptırdım fakat uyarıyı bazen verip bazen vermediği için herhangi bir işlem yapılmadı. Sonrasında hamile eşim kullanırken bir anda araç kendi kendine vites düşürdü ve 2,4,6 numaralı vitesler çalışmamaya başladı. Yetkili serviste makineye bağladıklarında debriyaj setinin komple değişmesi gerektiğini yaklaşık 130.000 TL maliyetinin olduğu söylendi. İnternette birçok platformda bu sıkıntıyı yaşayan Renault Clio, Fluence ve Megane kullanıcısı mevcut. Sanırım bu Renault araçların özellikle Clio, Fluence ve Megane modellerinde kronik. Müşteri memnuniyeti adına neden bu araçlar geri çağrılmıyor? Renault markasını severek ve güvenerek kullanmaya devam etmek istiyorum. Diğer her yönüyle çok sevdiğim, severek kullandığım Renault Clio aracımın bu sorununu çözmek için, Renault gibi büyük bir dünya markasının bana yardımcı olacağına inanıyorum. Yardım bekliyorum.

13 Şubat 2024 08:22 (Şikayetten 12 saat sonra)

Yorumlar (7)

Damla
Damla

Merhabalar vites kutusu hatasına nasıl bir çözüm yolu buldunuz?

Bende de krank sensörü arızasıymış 1000 TL'ye sanayide düzelttiler

Fatih

Benim başıma da buna benzer bir şey geldi en azından basit şekilde çözülen sonuç bana ve okuyanlara yardımcı olur

Merhaba sonuç ne oldu

Şanzıman yağının azalması.

Basit dediğiniz sorun neymiş

Serhat

Yetkili servisten değil özel servisten çok basit bir şekilde sorun çözüldü.

Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Şanzıman Beyin Arızası 2015 Renault Cl

Selçuk
19 Ekim 2023 11:29

Renault Megane Kronik Vites Sorunu Ve Mağduriyet

Tamer
04 Ocak 2024 22:32
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Gülpar Kayseri Renault Clio 4 1.2 120 HP EDC Şanzıman Beyni Arızası

Furkan