İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio-4 Klima Sorunu

10 Ağustos 2023 23:46

2016 model Renault Clio sport Tourer aracımın klima sorununu bir türlü gideremedim. Hangi ustaya, servise götürdüysem sonuç hüsran. Kompresör değişti olmadı, radyatör değişti olmadı, valfi değişti olmadı, elektrik tesisatı değişti yine olmadı. Hepsi sıfır ve orijinal takıldı ama yok yine olmadı. 20 binden fazla para harcadım ama yok. Klima kafasına göre takılıyor. Özellikle şehir içinde çoğunluk sıcak üflüyor. Uzun yola çıkınca düzeliyor. En son çarem satmak kaldı. Renault aldığıma pişman oldum. Alalı 1 ay oldu 10 günü tamirde geçirdi. Kafayı yememek elde değil.

11 Ağustos 2023 08:36 (Şikayetten 8 saat sonra)
14 Ağustos 2023 18:27

Müşteri danışmanı anında beni aradı. Başıma geleni kendisine bir kez daha anlattım. Danışman benden ikamet ettiğim ildeki yetkili servisleri yazdı ve birisinin seçmemi istedi seçtim. Bilgilerimi ve yaşadığım sorunu seçtiğim yetkili servise aktaracağını ve yetkili servis tarafından aranacağımı ve servis için randevu oluşturulacağını söyledi ve kapattı. Aradan 5 gün geçti ne arayan var ne de soran.

Adem
Adem

Aynı durumu yaşıyordum araştırdığım da kronik arzilari arasında olduğunu öğrendim. Nereye gittiysem klima kompresörü denildi. Ustamın tavsiyesi üzerine bir klimaciya gittim söylediği ilk şey klima valfi değişecek durum düzelecek dedi 1 ay önce yaptırdım klima şimdi buz gibi. Bu şekilde problemi olanlar muhakkak bunu yaptırsın ama işi bilene yaptırsın yoksa sağlam kompresör elinizden gider. Toplam 7.500 liraya mal oldu gazı dahil.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 2020 Model Mağduriyeti

28 Aralık 2023 21:09