Remax City Mağdur Etti

Adnan
21 Mayıs 2024 15:03

Remax' in kurumsallığına güvenerek 2024 ün Şubat ayının başında evimi satmak için Remax City Ataşehir Ü*** Y**** bey le anlaştık. Nisan ayında ev ile ilgili bir teklifte bulunuldu. İlk başta 1690 a anlaşıldı. 400.000 TL araç geri kalanı nakit bunun üzerine araca Exper yaptıracağımı ve eğer ağır kusur ve kabul edemeyeceğim derecede problemler çıkarsa Exper ücretini karşı tarafın karşılayacağını konuştuk. Her şey tamam denildi ve anlaşıldı. Tanışma ve Exper günü Ü*** Bey' in kendisi yerine E***** Bey' i yönlendirdi. Exper raporunda araçta bir çok sorun var dediği için Exper ücretini karşı tarafın karşılaması gerekirken ben karşıladım (Exper parayı almadan işleme başlamıyor). Sonrasında karşı taraf beni 15 gün bugün yarın diye oyalayarak parayı iade etmediler. Bunun üzerine ben Remax ın kurumsallığına güvenerek yaptığım ödeme karşılığını alamadım ve bana bu güveni vererek kesin alacaklar şu kadar para eksik şu gün olacak bugün olacak diyerek oyalandım. Anlaşma yapıldığında sözleşme yapılmaması benim hakkımın koruma altına alınmaması sonucu mağdur olmama sebep olmuştur. 6300 TL zararım mevcuttur. Ü*** Bey zararımızı sadece Ev satışından alacakları komisyondan düşeceklerini söylediler. Ben Remax kurumsallığına güvenerek burayı tercih etmiştim ama büyük hata etmişim.

profile profile profile
21 Mayıs 2024 15:11 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Sayın Adnan B., Konuyla alakalı ofisimiz ile görüşme halindeyiz. Sizleri bilgilendiriyor olacağız. Saygılarımızla.

Nurettin
Nurettin

Aynı hata bizde yaptık

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Remax Final' Deki Yalancı Satış Danışmanından Bıktık!

Gizem
05 Haziran 2024 18:55
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Remax Emlak Danışmanının Yetersiz Bilgilendirmesi Mağduriyet Yarattı

Özge