Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Reeder S19 Pro Max 4/128 Sorunlu

Reeder S19 Pro Max 4/128 Sorunlu
28 Nisan 2024 17:45

Reeder s19 Pro max.
Beş ay önce aldım almaz olaydım. Aldığım gün başladı serüven bozuldu ertesi gün değiştirdiler. Daha sonra yirmi gün kullandım telefon donuyor açılmıyordu tekrar değişim olacak dediler.

Elimizde telefon yok gelince ararız dediler aramadılar. Gide gele sıkıştırarak 1 ay sonra tekrar değişti. Onu üç ay kullandım sonra telefon yine dondu açılmadı bayiye gittim. Onlarda değişim olacak ama 600 TL. Vereceksiniz dediler mecburen verdik.

Sonra oda şarj olmadı 3 gün sonra oda değişti bayide sıfır telefonun hoparlörü patlak çıktı oda değişti. Sonraki telefonunda mikrofonu 2 gün sonra bozuk çıktı. Ellerinde telefon yokmuş bekleyeceğiz. 5 tane kırılmaz camda cepten gitti. Ama soğudum artık.

29 Nisan 2024 10:48 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, tarafınıza arama sağladık, fakat ulaşamadık. Şikayetin gerçekliğine dair belge ve irtibat numaranızı göndermenizi rica ederiz.

30 Nisan 2024 14:48

01 Mayıs 2024 19:33

Ulaşamadık deyip geçiştiriyorlar. Muhtemelen operatör cevap veriyor hep aynı cevap. Ne ilgi ne alaka hiçbir problem çözme yok. Yerli diye aldık paramı helal etmiyorum. Sonunda kırıp videosunuda reedera göndereceğim.

Gamze
06 Ocak 2025 05:49