Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Reeder S19 Max Pro S Zoom Sorunu

Nihat
16 Mayıs 2024 18:38

Reeder S19Max Pro s Zoom 128GB 8GB model cihazımda sorunlar mevcut. Şebeke problemi, kamera açıldığında ekranda çizikler beliriyor ve ekranın her an kararacağı hissi oluşuyor. Ayrıca kamerayı açtığımda ekran siyah kalıyor. Uygulamalarda donma problemi ve Wi-Fi bağlantısında kopmalar yaşanıyor. Cihazımı 02.02.2024 tarihinde satın aldım. Reeder teknik servisiyle iletişime geçtiğimde, cihazın 128GB olmadığını ve bana 1TB'lik aynı modeli 2000 TL gibi bir ücret farkıyla değiştirebileceklerini söylediler. Cihazda kullanım kaynaklı bir problem olmamasına rağmen, kendi hatalarından kaynaklanan bir cihazı bana para ödeterek değiştirmek istemeleri kabul edilemez. Bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum.Reeder markası, satmış olduğu ürünün arkasında durmalı ve cihazın aynı modelde olmaması benim değil, onların sorunudur.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Garanti Kapsamındaki Cihazım İçin Ek Ücret Talep Edilmesi Ve Mağduriyetim

27 Haziran 2025 16:11
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Reeder S19 Max Pro'da Sürekli İnternet Ve Performans Sorunları, Çözüm Sunulmuyor

İbrahim
01 Kasım 2025 11:55
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Teknik Servis Yerine Sadece Değişim Sunuyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

06 Ağustos 2025 01:58
Reeder Teknik Servis Yerine Sadece Değişim Sunuyor, Mağduriyetim Giderilmiyor
reeder-teknik-servis-yerine-sadece-degisim-sunuyor-magduriyetim-giderilmiyor-1.jpg

Hilmi
28 Temmuz 2025 16:31
Garantisi Devam Eden Reeder Telefonumda Ekran Sorunu Ve Haksız Ücret Talebi!
garantisi-devam-eden-reeder-telefonumda-ekran-sorunu-ve-haksiz-ucret-talebi-3.jpg
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
19 Kasım 2024 19:41