Alican sonuçtan hiç memnun değil

Reeder S19 Max Pro S 108MP Android 14 Aldatmacası Ve Boşa Giden 4.600₺

Reeder S19 Max Pro S 108MP Android 14 Aldatmacası Ve Boşa Giden 4.600₺
Alican
28 Temmuz 2024 12:22

14.07.2024 tarihinde Reeder markası ile tanıştım. Her zaman yerli ve milli olan bir markayı desteklerim ve arkasından gözüm kapalı giderim. Bu tarihte Eskişehir Espark mağazasından görerek S23 Pro Max 512 Kırmızı renk bir cihaz aldım ve kullanmaya başladım. Sorunsuz olarak 2 hafta kullandım cihazı. Sonra, en çok lazım olan navigasyon GPS özelliğinin çalışmadığını öğrendim ve şarjı kendi kendine bitiyordu. Ben de Ankara Kuzu Effect Reeder mağazasına giderek cihazın değişim veya onarım yapılmasını istedim. Mağazada yeni çıkan bir model gördüm: S19 Max Pro s 108MP. Yeni çıktı dediler. Ekran görüntü çözünürlüğü ve kamerası hoşuma gitti. Beni cezbeden asıl olay ise cihazın Android 14 yazılımını içermesiydi. Reeder'in kendi web sitesine de bakarak bunu onayladık. Cihazın teknik özellikler bölümünde Android 14 yazılımı içerdiği yazıyor. Ek olarak ekran görüntüsü de ekliyorum sizlere. Gelelim asıl konuya: Reeder swap ekibini aradık. Mağazadaki çalışan arkadaş ile görüştüler. 15 günlük, nokta hatasız, çiziksiz S23 Pro Max 512 cihazımı S19 Max Pro s 108MP cihaz ile değişimi için ilk olarak 4.500 TL fiyat teklifi ettiler. Bana bu fiyat çok fazla geldi. İstemediğimi bildirdim. Aynı cihaz ile değişimi yapılsın dedim. Ondan sonra tekrar bir teklif sundular: 3.500 TL olarak. Ben de Android 14 için ve kamera, ekran çözünürlüğü için olabilir dedim ve kabul ettim. Cihazı kurdum, eve geldim, büyük bir sevinçle tüm güncellemelerini yaptırdım ama sonuç hayal kırıklığıydı. Cihaz Android 13 işletim sistemi ile çalışıyor ve Android 14 yazılımı yok. Bu cihazları alırken iki cihaza da aksesuar paketi aldım, 550 TL verdim. İki cihaz için de S23 Pro Max cihaz için almış olduğum aksesuar paketi de elimde kaldı. Yani anlayacağınız, boş yere 4.500 TL cebimden para çıkmış oldu. Bir Android 14 sevdası yüzünden ve yerli ve milli sevdam yüzünden. Soruyorum, benim bu mağduriyetim nasıl ve ne şekilde giderilecek çok merak ediyorum. 3.500 TL cihazın üzerine ödedim ve 1.050 TL aksesuar paketlerine ödedim. Lütfen mağduriyetimi giderin, aksi takdirde ne Reeder firması ürünleri kullanacağım ne de çevreme önereceğim.

01 Ağustos 2024 14:01 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, tarafınıza arama sağladık, fakat ulaşamadık. Şikayetin gerçekliğine dair belge ve irtibat numaranızı göndermenizi rica ederiz.

İbrahim
İbrahim

Demek ki alınmayacak bir telefon neyse özel jetten inilip bisiklete binilmez araştırdığım iyi oldu yorumlar almamam için yeterli bana teşekkür ederim yorum yapanlara

Süleyman

22.08.2024 tarihinde Reeder S19 Max Pro s 108MP aldım içerisinde Android 14 olduğunu biliyordum fakat Android 13 ile geldi anlamadım

reeder-s19-max-pro-s-108mp-android-14-aldatmacasi-ve-bosa-giden-4600-1.jpg

reeder-s19-max-pro-s-108mp-android-14-aldatmacasi-ve-bosa-giden-4600-1.jpg

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2025 15:41

Ezgican
23 Aralık 2025 14:25
reeder-garanti-kapsamindaki-telefonuma-haksiz-yere-ucret-talep-edilmesi-5.jpg
reeder-garanti-kapsamindaki-telefonuma-haksiz-yere-ucret-talep-edilmesi-2.jpg
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Mağazasının İade Reddi Ve Uzayan Çözüm Süreci

26 Şubat 23:32