Ceyhun sonuçtan hiç memnun değil

Reeder P13 Blue Pişmanlığı

Reeder P13 Blue Pişmanlığı
22 Eylül 2024 13:32
Ceyhun'un Teşekkür Mesajı
“Tarafıma ulaşıldı ve her türlü yardımcı olunacağı hatta değişim de dahil olmak üzere her türlü desteğin verileceğini ve takip edileceğini söylediler. Teşekkürler ederim”

Edirne Keşan'dan Reeder p13 blue marka iki adet telefon aldım fakat yazılım bence yetersiz olmalı. Cep modu açık olduğu halde sürekli cebimde ekran açılıp bir yerlere girip duruyor. Ekran sürekli kendi kendine uyanıp açık duruyor telefonu aldığım yere götürdüm onlarda bir şey yapamadı. Ayrıca gelen çağrılar da telefonu açınca ilk 5 saniye geçtikten sonra karşıdan ses gelmeye başlıyor ya da hiç gelmiyor kapatıp tekrar arıyoruz ya da konuşurken kapanıyor her iki telefonda da bunları yaşıyor olmam çok sinir bozucu. Reeder pişmanlıktır.

26 Eylül 2024 11:21 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, tarafınıza arama sağladık, fakat ulaşamadık. Şikayetin gerçekliğine dair belge ve irtibat numaranızı göndermenizi rica ederiz.

01 Ekim 2024 14:52

İlknur sonuçtan hiç memnun değil

İlknur
27 Nisan 2025 09:41
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Reeder P13 Blue Açılmıyor, Garanti Çözüm Sunmuyor

Caner
06 Temmuz 2025 21:36
Ali sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2025 13:22

Merve