Mağduriyet Yaşadım: Balıkesir Reeder Mağazası

24 Şubat 2024 11:1612.577

Balıkesir Reeder mağazasından S19 Pro modeli aldım. 'Bir alana bir bedava' denilerek 9500 TL'ye cihaz satıldı. Fakat faturada iki ayrı cihaz 4000 TL'den gösterilerek, ikinci cihazın bedava olduğu iddia edilirken aslında iki cihazın ücreti de alınmış.

Bir gün sonra hiç kullanmadan iadesini talep ettim. Cihazlar servise gönderildi ve o günden beri hiçbir haber alamıyorum. Lütfen Reeder'dan cihaz almadan önce iyice araştırın, çünkü mağdur olanlar çok.

Eğer 3 gün içinde dönüş yapılmazsa Tüketici Hakları'na başvuracak ve yasal süreçte dava açacağım. Müşteri memnuniyeti maalesef yok.

24 Şubat 2024 11:27

Ekte fatura ve numarası bulunmakta inceleyin bir alana bir bedava diye 9500 TL'ye 2 cihazı faturalandı

26 Şubat 2024 11:33

Müşteri temsilcinize ulaşamıyorum bugün için Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağım

26 Şubat 2024 11:43

Arama yapıyorsunuz ama kapattınız

26 Şubat 2024 11:45

Sorun belli ki çözülmeyecek bu müşteri temsilcinize de ulaşamıyorum ben tüketici haklarında çözüm aramam gerek galiba

Canan
Şikayeti Çözüldü
14 Nisan 2024 12:50

Bizde aynı şekilde mağduruz. Reeder S19 max Pro telefon bir yıl geçmeden bozuldu üste para vererek Reeder S19 max Pro s ile değiştirdik bir ay dolmadan arka ekranı düşmediği halde çatlardı. Reeder'in sağlam telefonu olmadığını anladık.

Reeder Cep Telefonu Satış Sonrası Yaşanan İade Problemi

4 Ocak 2024 10:4811.483

Reeder Denizli Forum Çamlık mağazasından 28.11.2023 tarihinde 2 adet S19 max Pro modelinden satın aldık. Cihazlardan bir...

1 Destek

Reeder 1 Alana 1 Bedava Yalanı Kapalı Ürünü İade Almadı

7 Mart 2024 14:4813.306

Reeder Giresun mağazasında ürünlere bakarken 'bir alana bir bedava' kampanyası hakkında bilgi aldım. Kampanyanın son gün...

Reeder 1 Alana 1 Bedava Yalanı Kapalı Ürünü İade Almadı
1 Destek

Reeder Mağazasından Alınan Kusurlu Cihazlar Ve Geciken Para İadesi

6 Mart 2025 16:053.956

Reeder mağazasından, 'Bir alana bir bedava' kampanyası ile aldığım iki adet Reeder S19 Pro Max cihazı kusurlu çıkmıştır....

Reeder Mağazasından Alınan Kusurlu Cihazlar Ve Geciken Para İadesi
3 Destek2 Yorum

Tümünü Gör
Reeder Telefon Arızası!

Reeder TelefonArızası!

Bilal
Reeder Bozuk Cihazları İnsanlara Verip Uğraştırıyorlar!

Reeder BozukCihazları İnsanlara Verip Uğraştırıyorlar!

Serhat
Reeder Telefon Pişmanlığı!