Beytullah sonuçtan hiç memnun değil

Reebok Ayakkabının Taban Sorunu Ve Müşteri Memnuniyeti Eksikliği

Beytullah
17 Ekim 2024 10:43

Reebok marka M1000000000000595928 numaralı ürünüm Sözde üretim hatalı olmayıp kullanıcı hatalı olarak tarafıma mesaj geldi. O ayakkabı 1 ay sonra tabandan açmaya başladı. Sadece 1 tanesi açtı. Fakat kamu çalışanı olduğum için getirmeye fırsat bulamadım. Yani ürünü çok kullanmadım bile. Ürünün aynısı ile değiştirilmesini talep ediyorum. Tüm ayakkabılarım Reebok. Aynı tarihlerde 3 adet daha aldım. Sorun yaşamadım. Bu ayakkabıyı getirdiğimde ürünün benden kaynaklı olduğunu nasıl söylersiniz.? Bu mu müşteri memnuniyeti? Ayakkabının yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum. Tarafıma dönüş yapılmasını istiyorum.

14 Kasım 2024 21:35

Reebok marka ayakkabıyı bir tanesinin tabandan hafif açtığı için incelemeye gönderdim. Bir görün ayakkabının halini. Japon yapıştırıcısıyla mı yapıştırdınız? Her yerine bulaştırmışlar. O kadar vasat bir tamir ki anlatamam. Beni boş göndermemek için güya hizmet sağladılar. Bun hizmeti kayıtları (incelediklerinde görürler) aynı gün 3 adet Reebok ayakkabı alan müşterilerine yaptılar. Bir adidas bir Nike kalitesinde hizmet sağlacağınız o günleri görmek dileğiyle.

Ek

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
24 Ağustos 2024 14:16
FLO Reebook Ayakkabı

Hüseyin
23 Ekim 2023 19:57

08 Kasım 2024 11:33
Reebok Ayakkabılar Ayak Sağlığımı Tehdit Ediyor!
Reebok Ayakkabılar Ayak Sağlığımı Tehdit Ediyor!
Gokhan sonuçtan hiç memnun değil

Gokhan
20 Eylül 2024 13:23