Ali sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 09:39

Teknosa Özdilek şubesinden Telefon aldım. Alırken bana Realme C61 i önerdiler. NFC özellik hepsi var çok iyi dedikleri telefon eve gidip açtığımda hoparlör kısmı ve ahize kısmında konuşurken cızır cızır yüksek ses geliyordu ve ekran aşırı soluk dokunmatik hassasiyeti çok kötü. NFC var dedikleri telefonda NFC yok. Hızlı şarj 65 watt gibi olsun dediğim telefon 15 watt. Hoparlör ve ekran kısıklığı NFC yok hızlı şarj değil aynı gün sorunlar nedeniyle Teknosa ya verdim. Para iadesi istedim. Aynı gün aldığım telefonu değiştirmediler. Siemens kahve makinesi aldığımdada Siemens sorunu çözdü. A101 den telefon aldım vatandan telefon aldım 14 gün içinde iade aldılar. Teknosa pişmanlıktır. Sıfır telefonu servise gönderdiler güncelleme yapıldı deyip gönderdiler. 14 gün içinde iade hakkım olduğu halde iade almadılar. Telefonun ekranında titreme var soluk ve NFC, hızlı şarj yok. Teknosa bu ayıplı malı sorunlu telefonu satıp arkasında yine durmadı. Realme den yardım istiyorum telefonun üst model telefonla değiştirilmesine de razıyım. 1 haftadır telefonsuzdum tuşlu telefon kullanıyorum Teknosa dan bir daha elektronik hiçbir şey almayacağım. Realme den sorunu çözmesini istiyorum Teknosa 14 gün içinde iade sözünde durmadı.

Ali
27 Ekim 2024 12:56
Teknosa Özdilek Şubesi Realme C61 Aldım Sıkıntılı Çıktı İlgilenen Yok

Teknosa telefonun bir çok sorunu olduğu halde güncelledik deyip gönderdiği telefonun resmini koydum. Aldığım gün ekranında titreme var, telefonda titreşim durmuyor, internet arada kendiliğinden kesiliyor, Dokunma hassasiyeti çok kötü uygulamayı kapatırken 4.5 defa kapatmaya çalışlıyorum demiştim sıfır cihazı aldığımın aynı günü götürüp bu ayıplı mal dediğim halde ilgilenmediler. Ne Realme ilgilendi ne de Teknosa telefonun görüntülerini ekliyorum buraya paramı helal etmiyorum. Telefonsuz kaldım mağdur edildim. Teknosa sattığı ayıplı malın arkasında durmuyor.

05 Aralık 2024 16:18 (Şikayetten 2 ay sonra)

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 20:11
Yeni Telefonun Anakart Sorunu Ve Yetersiz Destek
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Realme C61 Modeli Beklentileri Karşılamıyor

Barış
20 Eylül 2024 15:59
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Arif
25 Ağustos 2024 20:16
Realme C53 Telefonunun Sorunu
Hafize sonuçtan hiç memnun değil

Realme Aldığım Telefon Sürekli Arızalı, İade Talebim Reddedilirse Hukuki Yollara Başvuracağım

Hafize
02 Ağustos 15:14
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

NFC Özelliği Olmayan Telefon Mağduriyeti Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Hüseyin