05 Nisan 2023 11:21

Realme GT2 Pro modelini henüz satın almama rağmen Android Auto bağlantısında kararsızlık yaşıyor. Ekran sürekli gidip geliyor ve cihaz bir türlü bağlanmıyor. Eski telefonlarımın hiç birinde bu sorunu yaşamamıştım. Sırf bu yüzden ilk günden soğudum. Müşteri hizmetleri de Genpa ile görüşün dedi ve olayı başından attı. Neden sıfır aldığım cihazda teknik servise gitmek zorunda kalıyorum?

profile profile

Habip
Habip

Aynı sorunu Realme 12 Pro ile yaşıyorum. Sıfırlayınca düzeliyor ama 2-3 gün sonra otomatik güncelleyince tekrar bağlanmıyor. Telefonu alalı 3 hafta oldu aldığıma pişman oldum.

Aynı sorunu bende yaşıyorum

Erol

Bende en az 7-8 tane kablo denedim en istikrarlı kendi orijinal kablosu ile çalıştı şimdiye kadar, o da aracı çalıştırdıktan sonra 5-10 dakika süre geçtiğinde bağlanıyor, bu arada bağlanmaya çalışırken kopmalar yaşanıyor, denemeye devam edeceğiz o zaman :)

Umut
Umut

Hocam sorun kesinlikle kabloda. Ben 4-5 farklı kablo denedim ve en ucuz kablo ile çalıştı ilginçtir.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
01 Mart 2025 15:38
Kronik Sorunlu Telefon Ve Yetersiz Çözüm
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Güncelleme Sonrası Realme GT2 Pro Ekranında Dikey Yeşil Çizgi Sorunu Ve Çözüm Talebi

Yasin
08 Aralık 2025 11:48
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Android 15 Güncellemesi Sonrası Ekranda Yeşil Çizgi Ve Aşırı Isınma

Harun