Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Ray Sigorta Değer Kaybı Raporu İçin Cevapsız Bekleyiş!

18 Aralık 2024 09:51

Araç kazası sonrası değer kaybı raporu için telefonla görüşmemize istinaden verdikleri info mail adresine Ray Sigorta'ya mail attım. Cevap verilmedi. Müşteri hizmetleri ile 2. Kez görüştüğümde dosyanız açılmış bekleyin dediler. 10 gün geçti. Cevap yok. Tekrar görüştük bir daha atın dediler. Cevap yok. İnsan yerine koymuyorsunuz niye cevap vermiyorsunuz diye tekrar attım cevap yok.
Müşteri hizmetlerinin yapabileceği bir şey yokmuş o mail adresine yazmaktan başka çare yokmuş.
Sonuç değer kaybı raporunu almayı bırakın, maile cevap bile alamadık.
Mail attığınızda otomatik cevap da yok, yani mail ulaşmıştır size dönüş yapacağız gibi bir mail almıyoruz.

18 Aralık 2024 11:05 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımıza gerekli bildirimler yapılmıştır. Çözüm konusunda sizinle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

23 Aralık 2024 16:38

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımız tarafından sizinle görüşülerek açıklama yapılmıştır. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

Erhan
Erhan
09 Ocak 2025 23:01

Evet iletişime geçildi 3 defa mail attığım info adresinize bir kez daha atmam istendi. Attık maili 10 gün geçti hala sonuç yok. Sizden olmaz boşuna uğraşmaya gerek yok

Umut sonuçtan çok memnun

Ray Sigorta'nın İletişim Sorunları

28 Şubat 2025 12:31

20 Ocak 2024 11:15
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Değer Kaybı Talebime Yanıt Alamıyorum

İbrahim