Rıza sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 19:50

Ray Sigorta genişletilmiş kasko sorunu: 2012 model Hyundai i30 arabam ile kaza yaptım. Ray Sigorta sitesinde gösterilen anlaşmalı yetkili servise aracımı götürüp beyanlı hasar dosyası açtırdım. Daha sonra servis beni aradı ve parça değişiminden dolayı, araç modelinin yılına göre %2 parça eskime bedelinin tarafımdan ödeneceği bilgisini verdiler. Bu da %48 yapıyor. 40,000 lira tutacak parça değişiminde 19,000 lira ödemem gerekir. Kaskonun amacı araç sahiplerini kazaya karşı maddi olarak korumaktır ama neden değişen parçanın %48'i bana ait olsun? Sizce de saçma değil mi? Konunun araştırılıp tarafıma dönülmesini istiyorum.

18 Aralık 2024 08:50 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımıza gerekli bildirimler yapılmıştır. Çözüm konusunda sizinle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

19 Aralık 2024 11:03

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımız tarafından mail adresinize bilgilendirme iletilmiştir. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

Rıza
Rıza
25 Aralık 2024 12:51

Merhaba şikayetime cevap verilmiştir. Eskime bedeli uygulanmaması için dilekçe verilmiştir tampon değişimi istenmesine rağmen Ray Sigorta tamponu incelenmesi için tampon onarım merkezine gönderilmiştir firmanın maili ve dilekçem ektedir.

Davut sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 19:28

Sunroof Camı Hasarında Sigorta Sorunları

08 Ocak 2025 11:32
Sunroof Camı Hasarında Sigorta Sorunları
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 20:18
Enes sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 11:34

14 Kasım 2024 00:32