Ramada Resort By Wydham Kuşadası & Golf Otel Hakkında Görüş

21 Ağustos 2024 11:34

18-23 Ağustos tarihleri arasında 5 gece konaklamalı aldığımız tatil ne yazık ki burnumuzdan geldi. Tatilin 2. Günü oğlum çocuk havuzunda oynarken bir anda yuzu kan içinde kaldı. Ne olduğunu anlamadan hemen saglik birimine koştuk ama yerinde yoktu yaklaşık 5 10 dakika bekledikten sonra gelen kisi pansuman yaptı ve bizi araca bindirip hastahaneye götürler ve isiniz bitince arayın alırız deyip gittiler. Acilde cerrahi operasyon yapıldı ve oğlumun tam göz altına dikiş atıldı. Daha sonra otele döndüğümüzde oğlum havuza giremeyeceği için çıkış yapmak istedik. Yok su telefonu arayın yok söyle böyle diyerek bayağı oyalandım daha sonra otel müdürü gerekli onay geldi hemen çıkış yapabilirsiniz dedi ama merkez bugünün parası iade edilmeyecek dedi. Daha sonra farklı konuşmalar geçtiğinde otel müdürü bizi hastahaneye götürdüğü arabayı bile kendisi verdiğini daha ne yapması gerekir otelin seklinde bizi suçlar gibi konuşmaya başladı. Kamera kayıtlarını vermeyip çocuğunuz ayağı kaymış ve düşmüş diyerek olayı geçiştirdi. Hiçbir güvenlik önlemi almamak orada çalışan personel olmaması ve çocuk bölümünde düşüşlerde zarar görmeyecek şekilde yapılması gereken yerde nasıl olur da çocuğun gözünün altı yarılır bana anlatsınlar. Benim oğlum engelli ve biz resmen otelden kovulur gibi çıktık. Odayı boşaltırken hiçbir görevli gelmedi çıkarken resepsiyonun oraya geldik müşteri ilişkileri görevlisi tur acentasi personeli yerlerinden kalkıp bir şey demediler. Eşyalarımızı kendimiz odadan çıkartıp arabaya götürdük. Hayatim boyunca yaşayamayacağım utanç günüydü. Bir daha Turkiye de otel tatilimi aman. Yabancıların canını daha çok önemseyip engelli çocuğu olan bir aileye bunu yapan başkasına ne yapmaz düşünemiyorum. Rezervasyon yaparken bence bir daha düşün hele bu otele

Emre
Emre

Selamlar öncelikle çok üzüldüm geçmiş olsun diğer çocuklarında bu durumla karşılaşmaması adına mahkemeye vermeniz gerekir için kkd uygun mu inceleme yapılır veya camara görüntülerini savcılık kararıyla alabilirsiniz. Ölümlü kazalar olunmasını beklemeye gerek yok onlardan biri sizinde evladınız olur çok geçmiş olsun dilerim

30 Ağustos 2023 14:18