Ramada Resort By Wydham Kuşadası & Golf Engelli Çocuğu Aileye Yapılan Saygısızlık

21 Ağustos 2024 21:29

18 Ağustos 23 Ağustos tarihleri arasında 5 gece konaklamalı aldığımız Ramada Resort by wyndham Kuşadası Golf otelde tatilimizin 2. Günü oğlum çocuk havuzunda kaydıraktan kayarken bir anda yüzü kan içinde kaldı biz olayı göremedik. Hemen koşturarak sağlık birimine gittik ama kimse yoktu yaklaşık 10 dakika sağlık ekibini bekledik daha sonra pansuman yapıldı ve bizi hastahaneye götürdüler.

Ambulans çağrılmadı sanırım adlı vakadan korktular ve dönüşte oğluma dikiş atıldığı için suya girmesi yasaklandı bizde bu yüzden otelden ayrılmak istedik. Birkaç telefon görüşmesinden sonra otel müdürü isterseniz çıkabilirsiniz dedi ama ne ücret iadesi, ne bir şey konuşulmadı. Daha sonra yapılan görüşmelerde sanki biz suçluymuşuz gibi daha size ne yapabiliriz yok arabamızla hastahaneye götürdük, yok şu bu derken eğer hemen çıkarsanız ücreti iade alırsınız dediler otel müdürü.

Biz otelden özür beklerken suçlu konumuna düştük. Daha sonra valizleri taşımak için kişi istedik gelmedi. Resepsiyonun oraya geldik misafir ilişkileri ve acente sorumlusu istiflerini bozmadan oturdular ve bir şey lazım mı bile demediler. Her şeyi geçtim benim oğlum işitme engelli ve ameliyatlı ya başına darbe alsa ne olurdu. Havuzda hiçbir güvenlik önlemi yok, görevli yok ve çocuk havuzunda çocuklara zarar vermeyecek şekilde olması gerekirken düşüşte nasıl yüzü yırtılır.

Kamera kaydı verilmedi ve izlettirilmedi. Tam bir utanç günüydü hani diyorlar ya Türkiye'de tatil yapın ben bir daha hayatta yapmam zerre canımızın değeri olmadığı yerde para verip neyin tatilini yapacağız yazıklar olsun. Otelle ilgilide söylenecek tek söz tam bir felaket.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 13:22

22 Haziran 2024 21:20
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 23:09
Nabi sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 20:54