Hulya sonuçtan hiç memnun değil

Rainbow Star Dikey Süpürge Verimsiz Kullanımı

Rainbow Star Dikey Süpürge Verimsiz Kullanımı
21 Ağustos 2024 13:14

2 sene önce aldığım ve kısa bir süre sonra sorunlar yaşamaya başladım.
Özellikle iki küçük halı süpürünce hepa filtre dedikleri, servisin söylediği, bir sünger parçası var ve makinenin çalışmasını engelliyor. Çıkarıp yıkamak ve de kurumasını beklemek gerekiyor. Yani verimsiz bir kullanıma sebep oluyor.
Ayrıca çok kısa bir sürede pil değiştirilmek zorunda kalındı.

Sayın yetkili bu konuda cevabınızı bekliyorum aksi takdirde tüketici olarak haklarımı arayacağımı bildiririm.

21 Ağustos 2024 14:08 (Şikayetten 53 dakika sonra)
21 Ağustos 2024 14:27

Cevabınızda belirttiğiniz her süpürmeden sonra diyorsunuz Ancak ben 2 küçük halı bire bir buçuk ölçülerinde 2 küçük halıyı süpürdükten sonra makine susuyor açıyorum temizliyorum koyuyorum gene bir küçük halı süpürüyorum gene aynı şey oluyor bu şekilde ben bir günde Evimdeki 4 tane halıyı ancak süpürebiliyorum. Yani bir evin temizliği Bir iki gün alacaksa bu makineyi kullanmanın hiçbir avantajı yok. Pil Değişimi de çok kısa bir sürede oldu Bir sene gibi bu da Firma için eksi bir puandır. Sonuç olarak ben bir dikey şarjlı süpürge kullanıyorum ama evimi bir günde temizleyemiyorum o da her iki süpürmeden sonra Hepa filtrenin tıkanması açmam temizlemem gerektiği ve bu zaman alıyor. 30 yıldır normal Rainbow elektrik süpürgesi kullanıyorum Bunu aldığıma Bin pişmanım Eğer bu sorun çözülmezse tüketici olarak haklarımı Aramaya devam edeceğim cevabınızı bekliyorum

21 Ağustos 2024 15:03

Merhaba Hülya Hanım, Şikayetiniz değerlendirmeye alındı, şirket yetkililerimiz sizinle iletişime geçecektir iyi günler.

27 Ağustos 2024 08:12

Bugün 27 Ağustos henüz kimse aramadı.

09 Eylül 2024 08:48

09.09.2024 şirket yetkilileri herhalde çok meşgul hala kimse bana ulaşmadı...

Gül sonuçtan hiç memnun değil

Süpürge Arızaları Ve Servis Sorunları

13 Nisan 2025 21:12
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Halı Yıkama Makinesi

29 Eylül 2024 12:33
Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2025 20:06

Karcher Yeni Alınan Halı Yıkama Makinesi Duman Ve Su Problemi

Merve
30 Ocak 2025 13:22
Karcher Yeni Alınan Halı Yıkama Makinesi Duman Ve Su Problemi

Arnica Küçük Ev Aletleri Ürünü Kullanırken Önce Işığı Sönüyor Sonra Başlığı Duruyor

23 Mart 2024 07:40